Az alábbi linken olvasható bejegyzések alapján komoly egészségügyi problémával néz szembe a Világ, ami rövidesen jelentős hatással lehet a világgazdaságra is
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live
Mármint hogy egész Rómát karantén alá vonnák? És azzal nem kockáztatnának? Ez hülyeség - mivel két hétig is lappang a vírus, laboratóriumi tesztek nélkül lehetetlen felmérni, hogy ki fertőződött meg és ki nem.
leírtam korábban iránban ma 10 fok volt és nem fagy kell sőt a 0-12-14 fok között érzi jól magát az influenza szerinted miért most van magyarországon is járvány? mármint sima influenza mínusz lenne?
A vizsgált betegek tizede nem légúti tünetekkel kezdte hanem emésztőrendszeriekkel. Ebből nem következik hogy kézzel törölték a seggüket. Az nyilván amúgy se hatékony. Lehet hogy a konyhás néni rátüsszentett a kajájukra, nem?
ezt komolyan kérdezed? ha bélrendszerben is megtelepedhet a kórokozó és kézzel törlik mint ott szokás, akkor onnan egyszerűen jut a nyálkahártyára tehát nem kell cseppfertőzés :)
Az Amerikai Orvosi Szövetség folyóiratában kínai szerzőktől közölt új
tanulmány szerint az általuk vizsgált egyik vuhani kórház 138
pácienséből 14 esetében (azaz több mint tíz százalékuknál) egy vagy két
napig tartó hasmenéssel és hányással kezdődött a betegség,
mielőtt kialakultak volna a légzőszervi problémáik. Ezt tapasztalták az
új koronavírussal diagnosztizált első amerikai páciensnél is, és néhány
hasonló kínai esetet a The Lancet című nemzetközi orvosi hetilapban is
dokumentáltak.
akkor helyzetet jelentek rómában nulla fertőzött mindenkit szkennelnek a reptéren azt mondták, ha lesz új fertőzött és elkezd terjedni azonnal red zone az egész város nem kockáztatnak se ki se be mondjuk 3,5 millió ember ,látom magam előtt a magyar katasztrófavédelmet haha:) márc 15-ig mise sincs semmi közösségi rendezvény profin csinálják
Megshortolták a polcokat rendesen? A neten keringő sok túlélő lista és a külföldi boltok előtt sorban álló tömeg mutatása híradóban is a spájz longolását sugallja
Lehet hogy nem általános, de én most voltam boltban és sokakat láttam, akik több 10-es csomag cukrot és lisztet pakoltak fel. A megszokotthoz képest alig volt már a polcon, csakúgy mint rizsből, tésztából és konzervből. Máskor is előfordul, hogy hiány van valamiből, de nem ennyiből egyszerre. Még az eladók is arról beszélgettek, hogy meglehetősen sokan vannak egy sima szerda estéhez képest. Kíváncsi lennék mi marad a hétvégére vagy mit sikerül visszatölteni, de szerencsére a héten már nem kell mennem. :)
CoronaVirus
https://mobile.twitter.com/hashtag/Wuhan?f=live