Ezt miert ide irtad mi koze van a Cig-nek ehhez? Ez mar a Konzum 25% reszesedese elott is egy novekvo biztosito volt. Egyebkent meg hitelbol vasarolgatnak a tobbi penz meg tudjuk honnan van de ehhez semmi koze a Cig-nek.
Amennyiben ma elerjuk vagy atlepjuk a 420ft-ot az mar szep teljesitmeny lenne.A biztosito+alapkezelo velemenyem szerint ennel joval tobbet er.Viszont ilyen piaci kornyezetben ennek is orulhetunk.Jovore nezve en optimista vagyok a valasztast meg majd elfelejtjuk,legyen barmilyen eredmeny.
Szvsz oka volt, hogy túltolták a biciklit! Szerintem az a stratégiájuk, hogy felkészülendő egy esetleges ellenzéki, de destruktív pozícióra magukévá teszik a hazai gazdaság fontosabb tereletein: - ENERGIA: az áramellátás 2. legnagyobb szereplőjét (Visonta) - Paks büdös a baloldalnak - TELCO: megveszik az egyik mobilszolgáltatót (Telenor) - MÉDIA: a teljes országot megvették - BIZTOSÍTÓK: CIG, Hungária - KISKER: CBA, REÁL, stb. - HÚSIPAR - stb. ...és egy baloldali győzelem esetén egyszerre nyomják meg a gombot! Ha visszagondoltok, ugyanez zajlott anno az IMF-fel, csak fordítva: a baloldal küldő segítséget hívott a Fidesz megbuktatására. Vagy hülyeség a fenit elméletem?
Nekem 484-es átlag kell a 0-hoz, onnantól minden forint lehet nyerő. Szóval nekem a boldogság még messze van, de ha másfél hét múlva már a 474 lesz, akkor már kezd majd kerekedni a képem. Mindig is végigizgultam a választásokat, de most méginkább követni fogom az eseményeket. És nem tudom, hogy melyik kezembe harapjak. És ez nagyon szomorú....
Vagy az következik be, amit a múltkor láttunk: limit körül tépték mindkettőt, a cig meg vergődött, mert ide már nem jutott lóvé. Sztem ma követni fogja őket az emelkedésben, de kisebb léptékben, +3-4% körül lesz max a zárár környékén.
...én csak ülök és játszva tanulok Tőletek! A 430 már: - a többhónapos trendcsatorna áttörését jelentené - egy meghatározó (50%-os) fibo, - az 50 - és 100 napos mozgóátlagok - valamint a fibó szalagok lendületes áttörésével...
CIGPANNONIA kitartók