Szerintem is ez valami hattaralku része, hy a Vig leadja valamelyik állományát, cserébe megkapta az ament a BM tol az Aegonra. Ez nem szép, de nekünk jó.
Meglátjuk, de szerintem a "nemzeti biztosító" víziója nagyobb volumenben gondolkozik. Jövő áprilisra kész helyzetet akarnak teremteni szerintem, így hamarosan eldől az irányvonal.
Mi van ha máshogy közelítjük. Aegon nagy falat. Union simán elérhető kategória, és: - union VIG tulajdon - VIG megkapja a nagy halat az AEGON-t - brüsszel elcsöndesedik - uniont meg megveszi a CIG - senkinek nem lesz probléma . Aegon megy VIG-be, VIG boldog, brüsszel boldog. Union megy a CIg-be, olcsóbb kisebb biztosító, nagy ugrás a cig-nek hogy vagyonban is meglegyen az 5% amit nyilatkoztak. . És a végén mindenki mosolyog. Lehet ennek az első lépése a mai partnerség
Anno szó volt róla, hogy az Aegon túl nagy falat lenne a Cignek. A VIG-vétel BM-vétója esetleg arra való jelzés volt-e, hogy érdemes elgondolkodnia a VIG-nek a Cignek juttatandó Aegon-ízű tortaszelet nagyságáról...? Ez a mostani hír a partnerségi megállapodásról pedig az odavezető út egyik első lépése lenne? Ez csak hangosan gondolkodás részemről.
CIGPANNONIA kitartók