ML-papíroknál sose lehet tudni, de szerintem is zuhé lesz ma, talán du-ra ha USA pozitívan nyit, lehet vmi jó. Lehet itt beszélni arról hol kellett volna adni, de Trump is hatalmon van 1,5 éve, pont most kell elkezdenie a hülyeséget megvalósítani, nem hiszem. Megint külső körülmény miatt jön a zuhé, CIG nyereségét nem igazán érinti az importvám... tudom, ilyen a tőzsde, de most pechünk van újra és újra szerintem.
qrva nagy esés lesz holnap megint, bakter. OTP is jelent reggel, azt is magával rántja, pedig jó lesz vlsz, vettem is egy kis TL-t, de sanszos, hogy nem a nyerő oldalra fizettem be :D
Gratulálok szép kör volt. Én 185ről ültem benne onnan vettem felfelé apránként, majd a telhetetlenség nem engedte eladni 500 fölött, de az óvatosság (profit védelme) kidobatta 465ön. Olyan idők vannak hogy nem merek egybe visszaszálni, inkább átlagolva. Ha nem megy le addig? Nem tudom mi lesz, akkor lehet nem lesz rv-m. Olyan sokszor belefutottam saját gyengeségembe (nem tudtam tartani magam az előre meghatározottakhoz és emiatt buktam) hogy most már az első vételt betettem kb 2 hete és nem piszkálom inkább. Ha bejön evvel egy másfél év alatt lehet duplázni. Szerintem. Csak nem szabad belemenni az adokkapok csapkodásba mert az megöli a lelket és az idegeket.
Érdekes terv. Jol hangzik, de mi lesz ha nem megy le 360 ig? En mar nagyon kitomettem magam, 435 atlaggal. ( mondjuk ugy hogy ez mar a masodik kor, az első 285-től vettem 330 ig es 480 adtam el az egeszet, probaltam ovatosan visszaszallni.)
Így precíz. Én a magam részéről 360nál elkezdem venni 1-2ezresével, és havonta fogok venni fél éven keresztül. Amire elül a vihar benne kell lenni, mert dobbantani fog. Kérdés a honnan. Okosan kell felosztani a tőkét, mert akár meredek menetek is lehetnek.
371-381. Korábban nagyobb volt a rés valóban, ahogy a kolléga írta, de azóta már lement 381-re. Ma meg járt 383,5-en is. Ezalatt van egy kis rés. Igazából az eredeti rés 2/3-át már betöltötte.
A felfelé menetben 365-ön zárt anno, majd valahol 400 körül nyitott. Ha jól emlékszem. Ez a rés lehet elvi támasz. De be fogja tölteni jobb esdtbdn csak betölti, rosszabb esetben tovább le 320 köré.
CIGPANNONIA kitartók