Rábába most volt hír (norvégok), persze h megindult. Opus tegnap sokkal nagyobbat esett, mint a CIG, 2-3 napos (vagy 1-2 hetes) távon még mindig jól tartja magát a CIG szerintem, csak se a rést nem akarja betölteni se emelkedni nem igazán akar, kivárás van, amíg újra lesz határozott irány, vagy pár nagy meg nem unja és borít pár 10k-t..
opus ma plusszban már, és konzum tartja többé kevésbé a 3k-s szintet. Szóval a cig jelen állás szerint nagyon gyenge lábakon áll árfolyamilag. Ha a réstöltés a cél, jó lenne mihamarabb, egy részét a kiszórt pakkoknak már veszegetem vissza.
A RÁBA közben szépen megindult, harmadik legjobb részvény pillanatnyilag. Tartok tőle, hogy ápr. 8-ig az ML papírokra épülő BÉT legfeljebb lavírozik, hogy mi lesz utána, arról még bennfentes infók sem nagyon lehetnek.
Az a baj a zaro korul szokott lenni az igazi panik. Amik ha cilytatjak a lefele menetet erdekes lesz a zaro korul. En is veszegettem ma meg, de lehet hogy lesz meg olcsobban is.
Változik percről percre, de 1% feletti pluszban csak az Alteo és a Dunahouse van, ahol hír volt, illetve a MOL, ami már sokat esett az elmúlt napokban. Másik 3 blue kb 0-ban, és más kispapírok is esnek, Ott1 Rába Csepel Masterplast stb. Most kicsit jobb, mint amikor én írtam, az igaz.
CIGPANNONIA kitartók