A napokban olvastam a neten?, hogy városi legenda a "májusban el kell adni a részvényeket és ősszel visszavenni". Az utolsó 30 év ezt nem igazolta. Tény, hogy nyáron lazább a piac, de lehet keresni, írták az okosok. Reméljük így lesz!
igen, inkább volt a pletyka hogy nem biztos, h nyer a fidesz... De van igazság abban is amit írsz. A száraz tények, hogy 488 volt az év eleji ár, azóta jó hírek jöttek (Konzum jóváhagyás, Konzum rv pakkon nyerő, jó gyj, casco elindult, osztalék 10 Ft, majd a 2/3-os választás), és most 445.
azért nem, mert előtte is bőven adták, lásd Hódmezővásárhely, így a kétharmadtól bőven több volt várható, mit rendeztek egyetlen szaros jelentéktelen helyi önkormányzati választás miatt...és mit a 2/3-dra
mert a választás vége egy hírre adni esemény volt... (aminek előzménye volt a pletykára venni) itt tartunk most... mindenki döntsön saját belátása szerint... :O)
Ez is lehet max majd,ha jon valamelyik reszvenynel valami pozitiv hir azt megporgetik. Remelem Cig-nel jonni fog mostanaban nagy a csend. A kinai uzletbol se jott meg semmi konkretum persze tudom,hogy ido kell hozza de azert varnek mar valami bejelentest.
srácok, sztem engedjétek el a sztorit, brokik ilyenkor már a nyaraláson agyalnak, szezon előtt már szénné keresték magukat (mlm-eken is), pihike jön, elköltik zsetonokat, nagyon
helyesen... még vmi, 1 eléggé felpörgetett választás után vagyunk, senki nem fog egyelőre spex sztorikat gyártani, pihennek a poligarcháink is... summertime jeligére... :O)
Nem tudom néztétek-e már, de április 27-e óta, lényegében ugyanabban a külső környezetben, a DAX és a BUX éppen ellenkező irányban változik. Számomra ez igen érdekes...
én ebben bízom, hogy ez a brókercégeknek sem jó, kell egy kis mozgás nekik, meg fogják csinálni. csak most se tudom h várjam még lent, vagy elszánjam magam 445-ön.. nekem amúgy friss tőke pl, persze csak mini mennyiségre.
CIGPANNONIA kitartók