Miért, szerinted ki? Nyilván lehet jobb trade-ket csinálni kis" pénzből, Est Média v ML-részvényekben, mint a Plotinus, de azért ő nagy pénzzel csinálta meg, 1520-6950 szép kör, bef alapokat bőven felülmúlta a 22-25%-os hozammal szerintem. Ettől még tévedhet de van mögött teljesítmény szerintem.
Az elmúlt 15 év legjobb magyar befektetője személyesen, ld Plotinus :) De ha a blogbejegyzésének nem csak a címét olvastad, akkor gondold át, egyáltalán nem károg, azt írta, magas volatilitásra kell készülni, vad csapkodások várhatók, nem azt, hogy nagy esések... Ezt pedig az elmúlt hetekben láttuk is, van mozgás. Konkrét magyar részvényekre pedig nem is írt semmit, általában véve írta az egész világra.
KI A FA@ZOM AZ A ZSIDAY??? Már megint valami ..... károg. Le kell sz@rni magasról. Amerika is hogy összeomolt :) még egy válságnak elnevezett kamu szart nem esznek meg az emberek aki meg igen az meg is érdemli!!!
Senki nem fogadott el, azt meg a mit művelsz, pláne nem, csak hasonlóan minden jelzésre, ami a viselkedésedre irányul, ezt is vastagon lesz@rod és abba az illúzióba ringatod magad, hogy elfogadott a blődségeiddel, meg a primkó megnyilvánulásaiddal, csak mert páran egyáltalán reagálnak az agymenésedre és válaszra méltatnak. Ha meg valami mégis átmegy azon a szűk résen, amit önbecsülésnek neveznél, jössz a buzivonallal, mindezt egy tőzsdei, pénzügyi, gazdasági topicban! Tessék, megint itt tartunk, hogy az eszetlen hsz-id a téma és nem az árfolyam. TROLL vagy, ténykérdés.
Mi az h esnek a tőzsdék? A DOW nyitás után kb 10 percet volt minimális minuszban, azóta végig plusz, most már az emelkedés nagy része elolvadt de még mindig +0,52%. Miért kell parázni nem értem...
Újabb mélypont a topic történetében.. Egy CIG Pannónia tárgyú diskurzusban a buzulás elfogadása és elfogadtatása is sikeresen felütötte a fejét, mindemellett egy nyíltan "felhívás keringőre" ajánlat is elhangzik.. Nincs elég bajunk a papírral, ez további agysejteket öl teljes morális nihilbe süllyesztve a státuszt, mindezt egy nihil által.. Nincs már lejjebb, megyek hányni..
Ez is aljas volt! Nem vagyok troll! Csak ìrtam,hogy esnek az amerikai tőzsdèk! Erre te egyböl mindennel betàmadsz! Nem szoktam trollkodni. Ès elfogadhatnàl ugy ahogy vagyok itt mindenki elfogadott màr! Èn senkit sem szoktam megbàntani,vagy lenèzni bàrmilyen ember is legyen! Az ember ott kezdödik,ha az embertàrsaidat emberszàmba veszed.
Alaszka? Oda menjünk? Elkisèrsz akkor? Ha màr lemelegeztèl!!☺❤ De nem haragszom! Tudom Orbàn keresztèny identitàst szeretne idehaza! De külföldön mindenhol a melegjogot elfogadjàk! Csak Orbàn kinlodik a melegsèggel,meg a nem elfogadàsukkal! Teljesen ciki màr melegnek lenni itthon,mert mindenhol a vilàgban elfogadnak minket,csak Orbàn nem!! Soros György is ezèrt harcol Orbànnal! Mindenki ugy kellene elfogadni ahogy van!!❤☺
CIG Pannónia