Turelem 600ft+ terem en varok es tartom egy darabot nem adok el kovetkezo korben a CIG is benne lesz.
Törölt felhasználó2018. 01. 24. 18:53
Azért érzitek az algoritmusokat: Dunaház, BIF, ALTERA.Jól megtépték. Nord, Panny, SET. Ezeket meg most dobták :) Mivel fogynak az ajánlatok itt nálunk, ezt is meg fogják húzni.
Én erre a hétre nagy mozgásra nem számítok, esetleg a jövőhét második fele. Az elhalasztott kgy nem tett jót, és elbizonytalanította a vevőket. Plusz le/fel liftezik az OTI, a blue-k sem valami bajnokok. Mozis hétnek tippelem a 2 napot
a tavasz még tartogat a kitartóknak meglepetést valszeg,és akad pár rv ami még ugorhat mert nem találták meg a spekik és még alulértékelt is.ma pl a rábát veszegették majd az utolsó kötés a holnapi további vételeket valószínűsíti.
Én megkaptam az újabb ezresem, pláne h 850nél eladtam a pannym, nekem izgalmas(abb) nap volt. További bővítést most nem tervezek, amíg ki nem törünk (aminek napokon belül jönnie kell, izgalmas péntek lesz sztem)
nem tudok semmit venni, csak ha eladok ciget v appot...:) és ez így lesz amíg meg nem indulnak, olyat tudnék h eladok és napiba lejjebb vissza esetleg, de ezen a szinten ezt sem, szóval kakukk van, ki tudja meddig...
Jahh szìvàs akartam venni dollàrban NUGT de màr 36-dollàron nyit az amerikai tőzsdèn szèpen megy fellfelè! Lemaradtam rolla.De a NETFLIKXEM mèg megvan.
CIG Pannónia