Figyeltetek a kereskedeset a papirnak lathattatok pl a 600millas napon kb 310ft volt azt atlag elotte kb 300ft korul.Augusztusban is sokat osszeszedtek kov Nov 7 korul.Utana folyamatosan szedtek 300-310ft kozott. Szoval en nyugodt vagyok es akkor a Cig teljesitmenyerol es a jovobeni lehetosegekrol meg nem beszeltem. Jo kis osztalek papir lesz ez szep novekedessel.
Ez az okos gyujtes de mar tegnap mondtam valtozott a papir kereskedese. Ugylatom kezdenek feljebb allni az eladok es ovatosabban adogatjak.Vagy a modi tenyleg belovi a vegleges iranyt 400ft fele.Egy jo hir es ott leszunk.
Törölt felhasználó2017. 12. 07. 17:19
Azért jó lenne már, ha a piacon állnánk és ezt mantráznánk: tessék, csak tessék, kici óccó öccá :)
Erste infó: Közzétette a Wiener Börse a régiós vállalatokat magában foglaló CECE index új súlyait. Noha még december 13-áig fenntartja a változás jogát, a közzétett adatok alapján a Waberer’s 0,1%-os súllyal bekerül az indexbe. Ez kisebb vételi erőt generálhat a részvények piacán, ami az általunk számított adatok szerint az elmúlt hónap átlagos kereskedési forgalmának közel két és félszeresére rúghat. Magára az átsúlyozásra az indexben december 15-én piaczárást követően kerül sor, így ekkor érdemes megnövekedett forgalomra számítani. A Waberer’s mellett a CIG Pannonia esetében változtatott még a bizottság a paramétereken, ahol a közkézhányadi tényezőt 80%-ról 70%-ra csökkentette. Az ebből eredő hatás azonban elenyésző a részvények napi átlagos forgalmát tekintve. CIG 0,07%-ról 0,06%-ra csökkent. Táblázatból olvasható ki. Nem sok hatását látom, de mégis infó, így megosztom veletek.
CIG Pannónia