Ez a frankó, hogy van vélemény és ettől színes az egész. Baromira nem zavar a mínusz sem, tőlem aztán..., ettől nem lesz sem a profitom, sem a buktám kevesebb, csak a háttér érdekel, az indíték, de ha ettől nekik jobb napjuk lesz akkor nyomkodják :).
Van itt 1-2 ember akinek nem tetszik a "más" vélemény, szóval ezen ne csodálkozz. kb 2-3 hete még azért is kaptam mínuszt mert reggel beköszöntem az elemzésem előtt :D :D
Amennyiben a tulajdonosok esteleg szep 2017 ev vegi zarot szeretnenek mert nagyon szepen mutatna a Cig honlapon:-) akkor meglesz az ev vegere vart tippem mar nem vagyunk messze tole foleg,ha bedobnak valami hirt is elotte amire en szinten varok.
Azert nem ugyanott veszi szepen megveszik a szinteket eddig is igy csinaltak azt hittuk soha nem lepjuk at a 300ft-ot es lass csodat ma mar 340ft korul jarunk. Amint jon valami pozitiv bejelentes akkor talan nagyobb emelkedes lesz de igy sem rossz.
Mit nem értesz? Ha valaki 1-2 millió darabot akar megvenni, az nem day-trade-re veszi, hanem hosszú távú befektetésként. Tehát ráér, és egyáltalán nem mindegy, hogy 10-20 ft-tal alacsonyabb bekerülési ára lesz vagy magasabb.
nem értem, van egy vevő, oké, de ennyire piti h minden fillére szüksége van h nem tudja meghúzni, emelkedik látom, de kínkeservel....ha venni akar vegyen, de így....
jól néz ki... egyetlen komoly bajt látok benne.... birka türelemmel kivárható az árfolyam emelkedése, de nagy mennyiséget nem lehet gyorsan eladni az árfolyam rombolása nélkül... és ez már korábban is feltűnt... csak akkor, ha éppen a nagybüfi is bevásárló körúton van, de erre nem szeretek építeni, mert egyrészt pont akkor van komoly emelkedés benne, másrészt nem biztos, hogy sikerül ezt a pillanatot elkapni... marad az iceberg vagy a lassú elmorzsolás...
CIG Pannónia