1 db sem adtam el tartom, en csak orulok ha megy tovabb limites napokat varok. Pont ezert irtam hogy elotte egy kis kirazas lehetseges, ha nem annal jobb.
Véleményem szerint funda alapon akkor lesz igazán nagy volatilis emelkedés amikor kézhez kapjuk az első, konkrétumokat tartalmazó infót/szerződést stb. Azt tudjuk hogy az eredmények jók, mkb/kína stb vonalon lesznek lehetőségek. DE azt még a közvélemény nem látja hogy ezek mögött milyen konkrét számok lesznek, illetve azt sem, hogy ezek a várható eredmények milyen felhasználással párosulnak. Azt gondolom, hogy annyit ment a papír amennyit a piac az adatok nélküli hírre adott érte. Ezért is várom nagyon a konkrét bejelentéseket.
A kockazat tenyleg nagy, de ne felejtsd el hogy aki nagyobb penzzel jatszik egyedi feltetelei vannak sokkal jobbak a dijak mint egy atlagos kisrofinek.
Túl nagy az optimizmus a papirban, szerintem kell egy kis elbizonytalanitas. Én is minimum 420 varok a papirtol, de elotte egy kirázás lehetseges. Kb 2 honapja egy ugyfelem emlitette hogy ő egy alapkezelonel dolgozik elkezdtem beszelgetni vele a tozsderol, szoba hoztam a Cig-et mondtam hogy elkezdem venni, ami meg is tortent 270-300 ig. Nagy novekedesi sztori van benne mondta ok is figyelik mar reg ota. Ne haragudjatok a helyesiras miatt, az ekezeteket sokszor leveszi a gepem. Ha lejjebb menne tovabb vennem en is, tbsz re tennem es kivarnek akar eves szinteket is. Biztosan nagy mozgasok lesznek benne.
Jó reggelt! Mivel nagy a tanakodás elárulom. Volt eleve 30k - még 323-ról...és nem csak 340-e vettem ,hanem 330-tól 340-ig is én voltam a két csík...+a 340en vettek. Így lett 337-es átlagom..és 340 alatt nem adtam(340-44ig)...nem erre számítottam(azt hittem jóval feljebb megy),de ekkora mennyiségnél nekem a 800k nyerő is jó 3 óra alatt.(persze a kockázat nem volt pici)
CIG Pannónia