Jaj, leírva is szörnyű, pláne ha még látni is kell. Ma reggel belepillantottam a friss jelentésbe, nem pont ilyen piaci reakciót vártam tőle. De mint tudjuk a piac kiszámíthatatlan.
sajnos én nem tudok még ilyen hidegvérrel hozzáállni, ottba is az volt a tervem h tartom, aztán láttam h nem megy cig, konzi se és eladtam ottot h nehogy azt is visszaverjék....azt érzékelem h nincs meg még az a háttértőkém, ami mellett azt tudnám mondani h oké akkor ezt hosszútávú befektetésként kezelem, mert egy másik számlán van még egyszer ennyim...illetve nekem az átmeneti bukó kevésbé fáj, mintha a nyerő visszaapad...vagy ha épp eladtam kitörés előtt....ezeket nehezen kezelem nagyon, a bukós pozi ezekhez képest meg se kottyan...
Szia, annyiszor olvasom hogy "megnéztem a könyvet". Mi ez a könyv és hol tudom elérni? sem a BÉT oldalán, sem netbankban nem találok olyan felületet ahol mondjuk látható lenne a sorbanálló tételek adata
Elég sokba került letolni ma az árat, tépje ki a könyvet inkább 400-ig, biztos lesz elég eladó papír neki is. :-) Viszont totál szenvedés ami ebben a papírban megy, egyszerűen nem bír elrugaszkodni fölfelé, csak itt totyog 300 körül, kicsit le-kicsit fel. Mindegy mekkora a forgalom.
Én nem aggódom rajta, csak megemlítettem. :) Ne fogd fel ilyen tragikusan, én úgy oldom meg ezt, hogy elvonatkoztatok attól, hogy mondjuk az Opus pakkom a család 20 évnyi megélhetése. Csak számokat látok és nem gondolok bele, hogy ez mennyi pénz. Egyébként pont ezért nem adtam el 805-ön se az Opus pakkom, mert nem szerettem volna, ha kiráznak a papírból. Konzumnál leugrott a vonatról, még egyszer nem követem el ezt a hibát.
Szörnyű volt ma látni a papír szenvedését. Minden elismerésem azoknak akik benne vannak és kitartanak. Figyelgettem a könyvet ma napközben, erővel nyomták vissza 300 alá, hiába volt hatalmas a forgalom, eladói oldal tömve volt, vevők sehol, folyamatos kiöntések, eredménye a záróban látható.
Hogy ON is legyek, 8.30 előtt gondoltam rá, hogy veszek CIG-et, de 8.45-kor döbbenten néztem, hogy milyen gyenge a vételi oldal. Egyszerűen nem értem, de Metalnak nagyon igaza van, az álmokért többet adnak a népek, mint a kész tényekért. Ingatlan papírok ugyanez, lásd GSPark vs Appeninn.
Na ja. Nekem 100k OTT1-em volt és én is eladtam a francba, ahogy megindult, mert mindig visszabaxták 44-46-ra. Mondjuk Opust vettem belőle, ami szintén jó bolt, csak hát... :)
Jo lenne,ha maradna ez a napi 100-300m forgalom a jovoben is akkor elmondhatnak,hogy szintet lepett a Cig es egy jol kereskedheto felso kozepkategorias papir lenne.
Pedig az lesz ugyan azt csinaljak mint amit 245ft-tol elkezdtek, minden szintet kipucolnak csak itt mar tobb az elado is nagyobb pakkok cserelnek gazdat, ezt a forgalom is igazolja porgosebb lett a papir. Azt viszont nem tudom mikor inditjak a papirt de valoszinuleg mar a fogatokonyv keszen van lehet bedobnak elotte meg valami hirt.
CIG Pannónia