semmi gond, én elengedtem olajat, örülök h nem buktam, sőt két év alatt hozott 768 ezret, nagy tapasztalat volt, nem adom a pénzem tovább ahhoz ami olajban megy, számítottam rá h ha eladom ez lesz, viszont idén 9142 ft maradt plusz az olajon, tehát ha csütörtökön tovább esik egy pontot is már mínusz és azt nem bocsájtottam volna meg magamnak, nyerő meg jött bőven idén másból...úgy úgyse hagy az ember abba semmit ha nincs némi negatív kicsengés a végén, így legalább abbahagyom tényleg
Bocsanat ha magadra vetted, en ugyanugy bukoban ultem mint te ugyanugy eladtam mint te. Tegnap visszaszalltam a certibe most plusz 7 szazalekon van . Ugyan azt az utat jarjuk mindketten, lehet higy en kevesebbet irok. Viszont en most vissza szalltam az olajba.
ez nem volt túl elegáns, éves szinten nyerőbe szálltam ki, miközben volt 3 millás mínuszom is, nem jól döntöttem a csütörtöki kiszállással ez tény, de mit mondjon az aki bukóban adta...(olajról beszélek) reményeim szerint cig visszahozza, ami olajban elmaradt, meg konzi
CIG Pannónia