Ez netto butaság, aki ezt a gyj-t rossznak ítéli az nem ért a pénzügyekhez. Az más kérdés, hogy most visszaköszön a tegnapi beszélgetés miszerint az árfolyamot oda teszik ahol nekik (benfennteseknek) éppen megfelelő. Ez van ezt kell szeretni :( Most így utólag örülök hogy napiztam benne az utóbbi időben. Erre viszont tökéletes volt és hálás is vagyok a papírnak.
mikor már a hitetlenek eldobálták hogy rossz lett a jelentés csökken a dobálás intenzitása akkor indítja meg a kézimodi fel, nagy erővel hogy vissza se tudjanak majd szállni. :)
elment a kedvem rendesen, a csökkenő 3szögből letörték 15,30,60 felbontáson, de most újra szórakoznak... csalódás... pofás GYJ, mint valóság kevesebbet ér, mint egy pletyka, álom a nagy büdös semmire és dupla akkora forgalommal azt veszik... ez van... :D
szerencsére sikerült ma is futnom egy szép kanyart vele, de továbbra sem látok esélyt longra. Egyébként szerencsém volt, mert 318 magasságában zártam és nyergeltem át OTT-ba ahol még felfértem a vonatra... mára azt hiszem jár egy pohár bor hátradölve :)
Mennyi lehet még az eladónak? Ahogy indulna fel, azonnal szórja vissza a vevők nyakába! Egész nap ezt csinálja. Ha várna egy ideig, fenntebbről is tehetné, de ő 300 alatt akarja látni! Furcsa.
CIG Pannónia