azt láttam, de kiálltatok mindketten és ennek ellenére 3 forinttal alacsonyabb lett a záró...nem is értem akkor, sztem valaki látta a pakkod és megijedt....
Törölt felhasználó2017. 11. 21. 17:14
Előzmény:
törölt hozzászólás
ő legalább 240-en én 235,7 átlaggal és mit bírt szarakodni, ha egy kicsit határozottabban veszik....nem adom, de feltépték 45-ig majd vissza 33-ig, na ez nem kellett volna....
nem figyeltél jobban... beraktak 50K-t vételre abban pillanatban ahogy érzékeltek egy nagyobb tételt... majd ahogy visszavontam, máris eltűnt, azaz nem nem lett volna alacsonyabb záró... a pánikolókkal meg nem tudok mit kezdeni, ez nem babra megy, másrészt délután már jeleztem hogy padló lesz a vége...
én meg eladtam ottomat 235 feletti átlaggal...fuck, mert féltem h azt is beverik, meg konzim van még az se megy...türelem kell, kéne, de hihetetlen nehezen indul meg valami úgy igazán, annyira sajnálják a nagyok a piciktől a nyerőt, ottba is 58-on dobálták el a picik...na azok milyen idegek lehetnek, a legkeményebb dolog a tőzsde a világon, főleg az online tőzsde, én pl nem tudok egyszerre normálisan figyelni max 2 papírt, három volt reggel, erre eladtam azt amit leginkább nem kellett volna
CIG Pannónia