Az atvett Mkb biztositok szamait kell majd nezni max ezektol varnek meglepetest pozitiv iranyba.Mondjuk a menedzsment elore jelezte,hogy iden meg nem varhato,hogy nyeresegesek lesznek az atvett biztositok. Ami meg erdekes lehet az Mkb fiokhalozatan keresztul ertekesitett Cig termekek novekedese. Egyebkent szerintem sem a gyorsjelentes miatt veszik,valoszinuleg intezmenyi befektetok vasarlasai ezek. Novekvo es fejlodo cegbe fektetnek ami jelenleg alularazott meg 315ft-on is en optimista vagyok es tartom az ev vegi 418+ arfolyamot.
Sziasztok! Én őszintén megmondva,nem hiszem,hogy a gyorsjelentés valami nagy durranás lesz(semlegesre tippelem),viszont a részvényt szerintem nem ezért veszik(én se emiatt vettem). A cég jövőbeni kilátásai jók és hatalmasat javultak az Mkb-val való együttműködéssel. A többi részvényhez viszonyítva(és a hangulatot alapul véve )lemaradásban van. Én még szorosabb együttműködést is el tudnék képzelni az "ML cégekkel"...sőt... (ha valamit megvennék még a helyükben ,akkor az egyik ez lenne) A TA én nem szoktam nézni,de szerintem 5 éves maximumán zárt és elég nagy forgalommal,tehát,ha nem lenne gyorsjelentés,holnap tuti magasabban nyitna.(most a gyorsjelentés bekavarhat,ha mégis túl pozitív vagy negatív lesz) Részemről ennyi.
Engem is érdekelne az "őrült" optimizmus oka! Nem hiszem, hogy az osztalékra gyúrtok! Honnan a 400 feletti várakozások? Én is upban vagyok érdekelt. 270-80 óta nézegetem. Pénteken és ma már bele is vettem, szóval most már menjen! De meddig?
Ti régebben figyelitek a papírt ezért kérdezem: mennyire lehet "megjósolni" hogy a jelentés tartalmilag annyira pozitív lehet, hogy az a papírra is up kihatással lehet? Gondolok itt olyan infókra, melyek esetleg az árfolyamot visszafoghatják? (pl. hosszútávú tőke-befektetés melynek eredménye csak később jelentkezik, tőke áttétes likvidcsökkentő tényezők stb.) A mai kereskedési nap CIG árfolyamával kapcsolatban kicsit DejaVu érzésem van, talán a 2010-es évek elején volt az egyik papírnál ilyen (nem emlékszem melyik papir volt): tuti volt a Q1-Q2 és abszolute boritékolható volt egy hype Q3, amely várakozás istenesen meghúzta az árfolyamot kb 1,5-2 hétig. Aztán jött a fekete leves, a GYJ tartalma ugyan pozitív lett, de olyan tartalmi elemek voltak benne, melyek a közvetlen árfolyam emelkedés helyett egy magasabban árazott, te stagnáló árfolyamot hozott. Érdekelne mi erről a véleményetek, illetve mit vártok a holnapi naptól?
CIG Pannónia