én is úgy érzem, hogy jó lehet, mivel már sok bennfentes tuja az eredményt, beejthették eddig az eladásokkal, ha gond lenne; persze a zárás is fontos, reméljük a legjobbakat..
Aki a jelentés miatt venne (nagy büfi, tudja a tutit stb stb .....) az szvsz nem most vesz, hanem vett 28x-29x körül. Ők jellemzően nem utolsó utáni pillanatban ugranak. Persze ilyenkor is van 1-2 nagyobb "kishal" mint pl most is láthattuk. Azt gondolom, hogy ma 5-8% közötti pluszban zárhatunk hacsak nem jön közbe valami extra nem várt fejlemény. (pl 1-2 közepes zárja a medium-long pakkját)
"Én is csak a tőkém 2%-ával vihánckodok itt" tegyük már tisztába ezt a témát, mert valóban ezt ugatja a szakirodalom: "egy-egy pozira a tőke 1-2 %-át "szabad" feltenni... azonban ez a forex-re igaz...
Megkérdezem Bözsikééket a faluban, esetleg nem akarnak-e CIG-et vásárolni, de ők fanatikus Opus tulajdonosok, kizárt, hogy kiszálljanak onnénd. Kedveském. Én is csak a tőkém 2%-ával vihánckodok itt. Kedveském.
Nem először reménykedünk itt a CIG-ben, hogy majd micsoda kitörés jön. Szerintem most sokat ment önmagához képest. Ez egy ilyen fékezett habzású... :D De ne legyen igazam.
CIG Pannónia