jelenlegi állás és a könyv szerinti "tippem" egy napi minimum vagy picivel a feletti zárás. A 292-295 közötti záró a legvalószínübb. (persze a jelenlegi adatok alapján!)
Bluetooth: én jó pár kereskedési nap óta "napizok" vele, napon túli megbízásom nem volt egy ideje itt. Egyenlőre sem TA alapon sem hír tekintetében nem olvastam olyan meggyőző infót ami alapján longot vagy akár medium-longot nyitnék jelenleg. Ha csak a hét átlagában tekintünk rá akkor a könyvek sem indokolják ezt a lépést. Évesen (sok évesen) is csúcsokat dönget a papír, az utóbbi időben a megfelelő támaszokat nem alakította ki a szinteken s ez nem jó. Jobb lett volna (longban tekintve!!) a lassabb up, szintekkel. Ennek hiányában a gyors menet után jöhet a visszarendeződés is.akár. Sem meggyőző "fülescsésze" sem meggyőző szűkülő hároszög alakzatot nem látok legalább is olyat nem ami az "up"ot erősítené. Aminek örülnék: vissza lassan 260-270 felé, ott egy erősebb támasszal megugrani a 300-at (a felett láthatóan nincs ereje) és így tovább, szinteken támaszokkal. Ennek hiányában a gyors rally bármikor(!) átfordulhat lejtmenetbe akár limites napokkal is. És ez nem azért mert rossz lenne a papír, pusztán csak a tőzsdei kereskedés és a kisbüfik remegő keze okán. Összességében nem említeném egy lapon az Opus és társai papírokkal, ezeknél magabiztosabb termékről beszélünk.
Nem is állítottam hogy NINCS hasznos infó/link a fórumon. Ha visszaolvasod a kommentem főleg azoknak szólt akik minden háttérinfó nélkül le/fel vízionálják a papírt. Természetesen akinek van esze az nem állítja hogy a fórum haszontalan lenne. Én sem tettem ilyet
CIG Pannónia