Elég egyértelmű, aki egy kicsit is szétnéz a magyar piacon, semmit nem venne meg jó szívvel, csak ezt. Mészárosban várok új lendületet gy.j. után, addig semmi. Igen, Virág elvtárs megtolhatná! .)
A cegbezetestol egyebkent hianyolom a megfelelo tajekoztatast.A piacra kerulo reszvenyekrol ugylatom mintha nem lennenek erdekeltek az arfolyam emelkedeseben jelenleg.Lehet valamiert ez a forgatokonyv kgy-ig.
Jo kerdes:-) penteken 246ft volt utolso kotes.Nem tudom mi lesz ezekkel az uj reszvenyekkel mennyire lesz hatasa az arfolyamra.Lehet kgy-t megkellene varni.245ft ala nem gondolom,hogy esne eddig is az volt a min.
köszi ezt a 750-es sztorit nem tudtam 2008-tól 2016-ig a tőzsdei életem megszakadt csak nosztalgiából 1-2 havonta benéztem ezért persze sok mindent nem tudok
Penteki mozgása a papirnak teljesen az éken belül történt. Meg van benne egy kis hely aztán el fog mozdulni valamerre,támasz a 245 ft ,viszont 250 ft felett már kitörés lehet.....
Nézegem a chartot, javítsatok ki, ha tévedek, de óráson nem egy nagy fordított füles csésze van? Ez jó hír lehet azoknak, akik még venni akarnak a bét egyetlen valamire való,még alulértékelt, de minimum áránál lévő cégből. Ha nagy zuhé lenne benne, én még veszek. Jelige: Minden irány jó
CIG Pannónia