Remélem sokan úgy gondolkodtak mint én! Eladtam a pakkom és kispapírt vettem belőle,most meg visszaszáltam! Megérte de nagyon!!:)))) Mostmár mehet felll!!!
És miért kellene kikorrigálni?
Talán nincs benne a kasszában?
De bent van, legfeljebb elégetnek belőle 1-200 milliót a volt MKB biztosítók, amíg még működnek.
200 alatt érdekes lehet:-))
"A teljes cégcsoportról még többet árulnak el az IFRS szerinti számok, amelyeket azonban egy nagy egyszeri tétel torzít:
a csoportszintű adózott eredmény 2017 első negyedévében 2,515 milliárd forint nyereség, az egy részvényre jutó eredmény pedig 40,1 forint volt - Az eredményre jelentős egyszeri hatással volt a Pannónia Biztosítók akvizíciója következményeként elszámolt badwill és az üzleti kombináció függő költsége átértékelésének összesen 3,183 milliárd forintos nyeresége, illetve az értékesítésre tartott eszközök vesztesége 463 millió forint értékben. A felvásárolt társaságok a 2017-es év során várhatóan még veszteségesen fognak működni. "
Ez vicc de komolyan! A NYERESÉG 40.6ft/részvény az első 3hónapban!!!A tavalyi egész évben 18ft/részvény volt. Ez kb a jelenlegi árfolyam ötöde, vagyis olyan mintha az OTP jelentene 1750ft/részvény nyereséget!!! Gondolom esne utána...
CIG Pannónia