akkor bevásárolunk.egyébként megfigyeltem hogy egyre lejjebb könyvön kívüli átkötésekkel esünk .azonos eladó-vevő.nagyobb átkötést akarnak valszeg olcsobb áron történt üzlet
hasonlóan gondolkodunk .Ha jól gondolom akkor valaki nagyobb megbízást adott xy árf-tol-ig és próbál begyűjteni a broki.ezért beáldozhat párezer db rv-t hogy nyomja az árat.de utána nagy eséllyel pattan a következő szintre
Ez azert van,mert a cig rgy igazi jó kis papir,ami lekereskedhető,nem azért mert én szórom vagy veszem.Ha a tételeket megnézed,amivel pl az utóbbi időben a támaszokat törték nem kicsi,ennyi pénze csak annak van egy ilyenpapirra,aki irányítja a kereskedését.
csak azért mert mindig bejön amit írsz kis fáziskéséssel,nehéz elhinni hogy ne Te szórtad volna.tendenciaváltás nincs a céggel kapcsolatos várakozás nem változott akkor miért szórna a kisbüfi. mert Te mondod? na ne
Nocsak ....
Majd meglátjuk ki nevet a végén :)
Tudod , én soha senkin nem nevetek , nem pimaszkodok , mi értelme ???
Ha vannak makacs tények , amiket lehet hogy még nem ismertek , az nem azt jelenti , hogy a piacon senki sem tud róla !!! Aki tisztában van a tényekkel , az nem ül fel soha , senki ajánlására , és elemzésére , érted soha , soha !!!+
CIG Pannónia