Szia 1946!
A gondom csak az, hogy a tutira menjek (értsd dobjam 950 környékén, ha egyáltalán felmegy a körnéykére), vagy tartsam és reménykedjek az 1000 környékében. Mert szerintem a 900-at már nem adja le!
Remélem jó lesz. Poénból belevettem az Eco-ba is 1000 darabot, csak napira, hátha:)
agyalok hogy adok 50-re megbízást, hátha még ma elviszi odáig a lendület van rajta forgalom rendesen
Hát nemtom.... mindjárt megnézem a Plotinus hogy áll, de a jobb oldali 9.07-es hír nem éppen pozitív. :-(
A CIG jó lesz. Megérzés. Női. Amivel állítólag nem lehet tőzsdézni.
Hogy őszinte legyek, én mindig csak akkor tudtam profitot realizálni, ha megérzésből vettem valamit.
Én nem vagyok képben, mivel mindenben rv-ben - jelenleg - csak rövidtávon gondolkozom. De ebben a CIG-ben látok fantáziát, leginkább a vezetője miatt. Szerintem pár hónap múlva - a számok láttán - erre többen is rájönnek. Én az RFV-be ragadtam be anno, és mire végre eladtam kilőtt...Azóta nem szeretem! Pedig hosszútávra megéreztem mire lehet képes. Talán Pepe kampánya a Plotinus irányába is hasonlóakat sejtet. Igaza lehet, csak az időtáv számomra nem megfelelő!
Köszönöm még egyszer a segítséget. Azóta a maradék pénz meg is jött, már bánom, hogy nem az egészen CIG-et vettem, ha már az Otiba megint beragadtam.... csak egyszer tudnám eladni legalább árában:) soha többet....
Az "életbiztiről" jutott eszembe egy történet.
Étteremben kovászos uborkát rendelt egy idősebb úr az alig 20 éves pincérnőtől.
Válasz: Koviubi nincs, csak ubisali és csemiubi.:-)
Ha már itt tartunk: ki hogy értékeli a mai vérfürdőt és azon belül kedvenc papírunk teljesítményét ?
Én elégedett vagyok, habár a mai bővítéssel várhattam volna.
CIG Pannónia