Gabor, az eco - szerény véleményem szerint - csak vérprofiknak való.
Ha valaki pisztolyt tartana a fejemhez, csak akkor mernék belenyúlni cca 2 és fél év tőzsdés múlttal. :-)
Értem. Azért mára megvagyok, az ökörködéssel (ECO) lett részvényenként 6 forintom, 46-on dobtam, bár lehet holnap fogom majd a fejem, de úgy voltam vele, jobb ma a biztos:)
A CIG meg MARAD 1000-ig:)
Olyan kis türelmetlenek vagytok ! :-)
Hiszen múlt héten még 900 alatt volt !!!
Ha minden nap menne 10 %-ot, akkor egyszerű speki-papírrá degradálódna.
Én azt nem szeretném.
Lassan, de biztosan minden nap 8-10 forintocska elég.
Szerintem valaki szólt a brókerének, h vegyen x-db-ot, mindegy mennyiért csak legyen meg. Bár gyanús, h miért pont 950-ig ment.
A másik, h az okosak látták, hogy pár ezer darabbal el lehet rántani 950-ig, akkor miért ne tegyük meg, hátha végre ráharap a jónép és a 938-asoknak se megy el a kedve.
Vagy esetleg vki bele szeretne venni még 950 alatt jó sokat, felrántotta gyorsan és most várja, h beteljen odáig a könyv :)
bár ez a best case scenario és én sem hiszem el.
Valaki elmagyarázná, hogy délután egy után mi volt a kiszúrás (cirka 30 forint plussz), utána meg rögtön vissza. Ilyen hogy lehet. Még egyszer bocsi, de tényleg kezdő vagyok.
Két nagyobb csoport lesz szerintem, akik az ellenállást jelentik majd: egyik a 938-on jegyzők, szerintem egy részük már unja a banánt és kiugrik 0 körül. a másik részük szvsz 1000 felé akar majd realizálni.
Ebből nem hiszem, hogy lesz új autó.
De igen, a Richter totyikban írtam, hogy szeretnék egy Honda Civicet.
Azóta Ricsike repült - nagyon pici bukóval. Örültem, hogy annyival megúsztam a 3 kört.
Tényleg köszi a sok segítséget, mert a kifejezésekkel (sávszélesítés -bár ez már kezdem értegetni:), és társai) nem nagyon vagyok tisztában. A 950-et természetesen nem a mai napra értettem, az túl szép lenne:) de ha a héten behúzza nekem az is jó lenne.
Én nem hiszek már a mai napon a 950-ben, de ez számodra semmit ne jelentsen. Ha bízol benne "középtávon", csak akkor tartsd. Most sokan sokféle rv-ben egyszerre gondolkodnak (a tegnapi korrekció alapján), és a CIG akkor lehet igazán jó, ha majd a piac oldalaz és a CIG - menetközben - szép számokat termel. Mégegyszer írom ez a saját véleményem, soha, senkit nem kívánok befolyásolni (egyik oldal irányába sem).
Idő kell nekik, hiszen az emberek többsége az új "dolgokat" általában fenntartással fogadják (pl. TA).
Ami a női megérzést illeti, az hasonló lehet, mint a "TA". No és - már bocsánat -, de belétek van kódolva...Lehet benne valami. Én például arra jöttem rá, hogy ha hosszan "lapul" egy részvény ára(vagyis régóta oldalaz, de hirtelen hírre ugrik, akkor az órákon belül vissza is eshet/esik. A beragadás kivédésére inkább a nyitást követő 1 óra múlva gondolkozom a pozikon.
CIG Pannónia