A mostani forgalomhoz ez is dugó ami 930-tól van. Párszor ezt még visszanyomják 900-ig, de valóban, 1000 után nagy tér lesz, mert akkor már sokan rákapnak.
Egyelőre még mindig fekete bárány ez a papír, a fórumból is látszik, h van kb 2 embernek 800 alól.
950 felett és 1000-nél jókora dugó van.
Amint ezt átviszi, hatalmas pezsgődurranás lesz, csak addig óvatosan kell felfelé húzni, nehogy az ezres szint leöntse...
Néhány nappal ezelött írtam, hogy karácsony tájára 1200-1500 környékére várom.
(ha nem kenyérre kell- én cig hatit vennék-javaslat)
910 körül ezt nyugodtan veheted, persze csak ha nem holnapután akarsz kiszállni.
Nagyok között szerintem a MOL-t érdemes figyelgetni hosszabb távra, a lengyel finomító esetleges felvásárlása, illetve az szurgut csomag visszavétele miatt. Gyógyszereseket most szop@tják, az otp-nek szerintem nem kedvező ez a mostani környezet, ami a hitelezést illeti. Van még pár cég, ami alulértékelt, pflax, danubius, rába, de ezekbe be tudsz ragadni évekig.
RFV, Csepel már nagyon magas, de még mindig mennek.
Szvsz itt jó helyen van a pénzed.
Nekem mindig azt mondták tapasztalt traderek, hogy diverzifikáljak.
Ne egyetlen papírba toljam be a pénzem, de a másik véglet sem jó.
4-5 papírnál többet nem javasolnak, persze ez függ attól is, hogy mennyi a tőkéd, amit szétoszthatsz.
Köszi!
Az elemzés is jónak tűnik. Van még felesleges pénzem, szerintetek ebbe vegyek még bele, vagy mást is javasoltok. Ha ebbe, akkor mi lehet még jó beszálló?
És gondolom tegnap még örültél is annak, hogy "csak" 40K volt a bukód.
Még engem is rázott a hideg attól, amit műveltek vele.
A legrosszabb, hogy most sem lehet tudni, mi folyik... ki és miért veszi egy ilyen bizonytalan helyzetben felső limiten.
Akkor még jó hogy eladtam. Nem sokat vettem reggel, de úgy voltam vele, hogy talán a tegnapi után jön egy kis korrekció, hát bejött. Így legalább megvan a mai zsebpénz. Sokan írták, hogy megy még feljebb is, de igazad van én sem látom ezt még tutinak, úgy voltam vele bejött 6 óra alatt a hülyeség, akkor örüljünk neki és szabaduljunk tőle:)
CIG Pannónia