Ezen én is gondolkodtam régen, hogy számlámon is a zöld gomb a vétel a piros az eladás, zöld - nyugi jó lesz, piros - veszély ne tedd csak vészhelyzetben :)
egészen elképesztő, hogy ahányszor idetévedek, (még) mindig ez a téma és egyszerűen leszarja, más meg egyáltalán válaszol neki.. Hogy a fenébe nem vet ki egy fórum egy ilyen tiszteletlen, mások kéréseit abszolúte semmibe vevő TROLL-t?
Hááát, azért még kicsit családias-kkv-s a CIG a top 3 multi biztosítóhoz képest az alacsony létszám miatt, szerintem a kontrolling és pénzügyi "osztály" elférne a nappalidban kis túlzással :) persze az alacsony bérköltség nekünk részvényeseknek jó. Nyitó 420 lesz úgy néz ki.
ha már HOBO , ez annak idején (talán most is) nagyon igaz volt : "Kisfia kérdi a madarászt: - Lehetek vadász? - Nem, csak halász. - válaszol az apja a fiának - Nem mehet akárki vadásznak. "
és a folytatása: "Igyunk az új Istenekre,
Mosolyuk egyre nagyobb," és még: "Gondolj a holnapi napra,
Ne legyen ugyanilyen!" ... "De nem tudok mondani semmit,
Magam is csak várok, várok."... :D Hát, ja.
Gondolkodtam egy kicsit. Alakítani kellene egy "CIG befektetők szövetkezete" szövetkezetet, amibe 1 ezrelék feletti tulajok vannak benne. 50 taggal 5% felett lennénk és az elnökünk részt vehetne (gondolom) minden CIG-es vezetői gyűlésen. Így mi is tudnánk minden infót korábban. :) Szóval, akinek nincs 0,1% részvényhányada és be akar lépni, holnap hajrá a vásárlással. :)
Na, most értem ide az olvasással. (egész nap aludtam) De, dolgoztam, de az nem mostanában volt. (nem is értettem, hogy a kontrollingos mire kapja a fizetést, amikor tőlem kér minden adatot) :) kkv., nincs a tőzsdén, kivéve a nordot, akik még a jelentési költséget sem tudják kifizetni, abból a 3 milliárd kapi.-ból. :)
CIG Pannónia