Varjuk meg a gyorsjelentest mit mutatnak a szamok szerintem nagy meglepetes nem lesz viszont szerintem pozitivan fogja ertekelni a piac. Gondolom varhato majd egy Concorde elemzes is amit lehet mi nem varunk:-)
Mindenféleképpen azoktól kell félnünk... Ha a mai napot jól zárják / péntek után/ még nem lehetünk biztosak a dolgunkban, a jövőnket illetően... Sok, s egyre több a psycho...
Ott fog eldolni az irany 450ft-nal szvsz meg ezen a heten de en mar nem irom le,hogy hova varom mert a jelenlegi piaci kornyezetben sok ertelme nincsen.
Jól zárt, Konzi Opushoz képest király, nézd úgy. Pénteken 420-425, és jövő héten jön a várva várt gyj, addig ne izgasd magad az árfolyam miatt. Dow is pluszban van, minden frankó.
Ez is igaz, jól ismered a helyzetet látom. CIG-nek 2012-2014 között, amikor Keszthelyi beindult, nem lett volna elég tőkeereje se a nagyobb biztosítások vállalására, többi magyar (Köbe, Wáberer) pedig csak gépjárműben utazott akkor. Most már "felnőtt" a CIG, egyre komolyabbak, talán jobban rájuk merik majd bízni az állam bizniszeket, bár ehhez még tovább fejlődniük, de nagyon jó úton haladnak. Múlt hónapban is felvettek egy új kockázatvállalót, növekedésre számítanak, fejlesztik az informatikát is.
Valóban, én úgy tudtam elköltöztek, de most is ott laknak a III. emeleten :( Az agresszív vállalati alkusz régen is volt, Sólyom néven 92 óta, ha ismerted esetleg, PSZÁF bírságolta őket az átveréseik miatt, alkuszszövetségekből kirúgták etikai vétségek miatt, illetve a végén már a biztosítók se álltak szóba velük, ekkor vette meg őket a Brokernet, és Palladium alkusz néven folytatták tiszta lappal. Ezt vette meg később Keszthely, zsák a foltját megtalálta :) https://www.partnerradar.hu/hu/hirek/solyom_fuggetlen_biztositasi_alkusz_kft_alkuszceget_vett_a_brokernet_csoport_42614.html
CIG Pannónia