Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nincs short lehetőség. Mondom. Vevő meg nyista. Minden longer várja a sültgalambot, a messiást, és a likvidálást, ha esne. Addig bámulás, mint borjú az új kapura
ez az otp srv teljesen manipulatív fertővé tette a buxot nem érvényesülnek a nemz. naponbelüli trendek mert a robotokat a kartell üzemelteti és nem a nemz. hedge fundok számukra ez újra bóvli lett csak a minősítők még nem mondják ki , a lufi + meg az extrém magyar infla és gyenge huf kombója miatt van
azért mert nem ma kezdtem és itt egy napon fogják fordítani -5-10 % al és az összes profitvédő stopot kiütik és azt nem tudod melyik napon lesz , pénteken 15 éves lesz a bull , 15 én 1 éves a kis bull kiesnek az alacsony értékek már nagyon költséges lesz feljebb tolni
Az. Fújják a lufit, kisbüfik kajálják. Elfelejtik 8000es OTPnél mekkora sz@rban voltak. Most 17.000en is olcsó. El van cseszve ez a világ. Visszanyitottam 71000felett shortokat magasabban mint tegnapi 850es zarasok, de meg nem kaptam annyit
Hagyd már ezt Alan! Ha ennyire biztos vagy benne, miért nem longolod és mutyizol velük? Amíg az OTP-t veszik a kisbüfik, a turbolong certi elfogyott, addig nem fog esni a bux sem!
Eshet a piac, csak kiesett az emelkedésre verjünk rá lehetőség, és a püffölő brigád. Ha azt látnák itt valaki állandóan adogat, elhinnék. De mivel senki nem adja, így csak longos zár, ha kedve van. mivel látja senki nem ad, nincs kedve. Erre utalnék
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!