Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Ilyenkor nagyon nagy a vagdalkozás + - 10% az semmi. Lehet srv vásárlás, vagy valaki OTP pénzt Richterbe teszi. Vagy esetleg egy konkurrens cég kezd felvásárlásba, mint az OMV a MOL-t.
Rendben. Felolem is mehrtunk meg le, de gyanus, hogy megakarjak fogni a piacot. Putyint fojtogatjak. Kijev elott 64KMes harci menet. Ez a menet meg nincs lejatszva, max ha valamelyik fel kijelenti azt
150 dollárnál már az amcsi befektetők is meggondolják, hogy ennyire vegyék a tec papírokat. 7% a hivatalos infláció, közben a kamat 0%, de a várakozás is csak 1.75% idénre
+1: Ha Rahimkulov kiszáll az elég intő jel kellene legyen, mert eddig nagyon jól tradelte a magyar piacot. MOL is jól vette, nemcsak az OTP-t annak idején. Ha ő úgy gondolja, hogy itt a vége, akkor elég valószínű hogy egy időre itt a tető.
Még mindig nem érted. Nem egyedül Rahimkulov száll ki. És nem a végén vagyunk a válságnak, amikor venni kell, hanem az elején. Én egy 10% esélyt adok most arra, hogy akár katonailag is belekeveredünk. Közben a Brent már 117.
bárki eladja pl OTP részvényeit forintért , azt átváltva azonnal kiviszi az országból 382ft/huf pl. OTP esetén lehet látni , hogy akkora mennyíség fordult meg , ami akár lenullázható Rahimkulovék pozicióját
Átmentem Buffetbe. Hosszútávú befektető lettem. 3 év múlva jár le a TBSZ, addig remélem visszajön. Azért egy kicsi játékpénz maradt, de az már lópikula, nem gondoltam, hogy elesik a 12.000. Bazi erősnek tünt. Igaza volt ppw-nek ez olyan mint 1998. Kiszámoltam mennyit érhet az Oti orosz és ukrán bankok nélküli nyereséggel, és 12 ezer felett jött ki. Pluszba úgy számoltam, hogy jön 2 évnyi osztalék, és az inflázióval a részvények (főként a value, és ezen belül a bankok) is feljebb kell hogy menjenek, plusz a magas kamat is az Oti mellett szól. De hát akiik adják nem olvasták az én elemzésemet. Igy várhatok míg megint visszajön. Most elég bosszús vagyok, felrémlett magamba a kezdeti tőzsdés korszakom mikor mindig buktam. Hát most megpróbálom úgy átfordítani az agyam, hogy ne hogy bepánikoljak, és veszteségbe eladjak.
Mit jelent az 1nap alatt eljatszottad? Elbuktad? Vagy csak befektettel es nincs tobb zseton? A Sberbankrol hallottal gondolom, hogy csod. BEVA kartalanit 37misig. Egy het haboru utan elso bank csod
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!