Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
"EU az embargóval lábon lövi saját magát." Ez egyrészt igaz, másrészt meg simán csak hagyjuk hogy Putyin elfoglaljon mindent? Ha hagyjuk Ukrajnát, akkor utána következhetnek a balti államok... Hitlernek is hagyták az elején, hogy simán elfoglalja Sziléziát, Ausztriát aztán tudjuk mi következett...
Írtam: 95347 Putyin nagyon intelligens. Arra vár, hogy életáldozat mentesen simán bevonuljon Ukrajna orosz részébe. EU az embargóval lábon lövi saját magát. A DAX már látja is, németek fegyverek helyett orvosi sátrakat küldenek. Háborúzni??? micsoda hülyeség....
Én is gratulálok, ha ezt stabilan tudod hozni, az nagyszerű teljesítmény! Nekem kb pont az a bajom, mint Hathornak, amikor kint beindul az élet, a család is kb akkor "robban be" igazán. Máshonnan nézve viszont a Te teljesítményed alapján havonta 4x 1 órát tudjon már elvonulni az ember és cserébe van egy normál havi keresete relatív alacsony induló tőke mellett, miközben nem ég ki és nem tolja túl a tőzsdét sem.
Napos Bux nálam.Az ékünkből lejött az árfolyam a tetőn várt szerint. 200MA várt szerint meglett 49000nél, onnan pattincs Bpont fel. Most 50MAval küzdünk, de valszeg a z út lefele van, ha ez a fel B.pont volt fel, akkor mehetünk le 50K alá. Majd kiderül. MA MNB kamatdöntő, holnap FED!! https://kepkuldes.com/image/JrckvL
Jó napot! Private Banking friss:--BUX napi: Visszakerült az index a csökkenő trendvonal alá, ami folytatódó korrekciós fázisra utal. Jobb kereskedési helyeket a túladott és túlvett zónákban találunk ilyen esetekben, vagyis a momentum indikátor alapján érdemes keresni a lehetőségeket. Alul az 50 000-es szint, mint fontos támasz, felül az 56 250 lehet a range teteje. Támaszok: 50 000; 46 875; 43 750. Ellenállások: 56 250; 59 375.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!