Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szerintem sem teljesen normális, de alapvetően az utánad szólók megmagyarázták az okait. Az meg más kérdés, ha nem tud tovább menni és újra lefelé veszi az irányt, akkor ez nem feltétlenül volt annyira jó a reggeli vevőknek. Dax visszavett a tempóból, USA határidők sovány pluszban, ebből hamar lehet piros. Az majd mutatja az irányt az OTP-nek is.
Nem csak az a vicc, hogy 2%-al nyitott hanem az is hogy ezt 23k-val tette. Mol 6k-val 0,5% Ricsi 247db-al 0,7% :) Ilikvid fos ez a magyar piac amit csak 1-2 nagy tőkés irányít. Ma jóformán egyik blueba se volt érdemes kötni mert profitot nem lehetet csinálni annyira kis sávban mozog.
Szerintem pusztán annyi történt, hogy a 10 nap alatti 7,5%-os esésnek a végén átlendült a túloldalra a szentiment és a tegnapi nap végi zárásnál nem vették meg úgy, mint a hatit, reggel meg jött a megkönnyebbülés a FED döntését követően és átlendültünk kicsit a túloldalra. Én ennél nem gondolnám tovább...
Igen, csak ugye azzal a bizonyos pumpával más vécéjét pumpálják elsősorban, de még ebben sem történt semmi változás. Már az is ritkaság, hogy az Otp 1%-nál nagyobb elmozdulással nyisson, talán egy tucat ilyen napja volt csak idén. Ehhez képest érzem soknak ezt a közel 2%-ot, hogy semmi közvetlenül befolyásoló hír nem jött ki.
Ki mit olvas ki, végül is a pénzpumpa folytatódik, ergo nem ördögtől való gondolat a longosok számára, hogy újra ész nélkül nyomogassák bárhol random a buy gombot, mert újra ATH-ra várják az indexeket 1-2 héten belül. Kár lenne tagadni, hogy van esély rá, én is zártam már a shortjaim egy részét. A többit is kell, ha áttöri az ellenállást.
Különben érdekes egy történet ez a mai Otp is. 1,92%-kal nyitott feljebb mint a tegnapi záró, a lényegében semmire. Beletúrtam a historikus adatokba, idén egyedül egyetlen napon volt egy ehhez hajszálra hasonló léptékű nyitás, március 16-án (1,94%). Akkor az előző napi záróban nyomták nagyon le, a másnapi nyitó igazából jobban illeszkedett az akkori mozgásába. Tegnap viszont nem nyomták le sehova, egyszerűen ma reggel kilőtték felfelé a semmibe. Az év többi napján a nyitók meg sem közelítették ezt a produkciót, pedig se gyj, se egyebek nem voltak. De nem is úgy néz ki, mint amit nagyon vissza akarnának ejteni, olyan egyenes a mai Bux grafikon mint a halott EKG-ja.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!