Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
, ha meg vagyok szólítva , válaszolok, de mivel ettől több pénzem nem lesz, itt a vége fuss el véle, az energiáimat ilyen gyerekes dolgokra nem pazarolom, jaaaaa a számlám all time high , naaaaa ennyi nem szaporítom tovább, vár az ebéd!
Na kezdődik a vérszívás 😀 nen kéne mert semmi jóra nem vezet. Egyikőtöknek sem. Mindenkinek lehet véleménye a piacról. Akár ellentétes is. El kell fogadni. A fikázás csak mégtöbb fikát szül.
Hát, mindenki úgy kereskedik ahogy tud, egy rossz trade, egy tévedés még nem jelenti, hogy másban tévedni fog. Te shortban ülsz (feltételezem a csatolt chart és vélemény alapján), ő longban, majd kiderül kinek a pénztárcája bírja jobban, vagy ki téved, lehet egyikötök sem. Aki kereskedik az téved is, aki nem az hazudik. Előre beírt pozíció férfias viselkedés, szvsz, ritka a pf-n, csak utólag gazdag általában mindenki. Master, MOL emlékeim szerint giga nyerő, OTT1 bukó, hogy mennyi fogalmam sincs, nem lehet vele most kereskedni, de kemény dolog, ha a könyvvizsgáló csalás gyanúját állapítja meg, sőt, nagyon gáz! Bullish a sentimentem, de majd meglátjuk mi lesz, nekem más a tf-m, mint nektek. Nálad nagyobb, SPQR-nél kisebb. Akár mindkettőtöknek lehet igaza ;)
Szerintem jobb ha zarsz. Tele vagy longgal. OTT1 sem jott be. Egesz piac esik. Bux kivarja 44k torest, hatha.. de a piaccal szemben nem fog tudni menni. Piacok megutve
legjobban a félelem fokán lehet emelkedni, én szeretem , ha körülöttem sokan aggódnak.......bármelyik irányba is.....kontrát jó játszani, ha sejtjük a fő trendet.....sztem a fő trend még bull
Céláremelés érkezett a MOL-ra és Szlovéniában terjeszkedhetnek. Az HSBC elemzői 3,000 forintra emelték a MOL célárát a korábbi 2,600 forintról, továbbra is vételre ajánlják a papírt. Sajtóértesülések szerint a magyar olajcég is beszállhat a versenybe az OMV 120 szlovéniai kutjáért.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!