Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Lehet hogy csak erősen figyelünk és gondolkodunk a továbbiakról :). Szerintem a 4. vége 04.20-án 41.800 körül lehetett és innen megindult az utolsó 5. hullám. Nem ment le addig ameddig én gondoltam. Az előzőek időbeniségét figyelembe véve ami 3 és 4 hónap között volt mindegyiknél, ennél is erre számítanék. Az 1. hullámot rámérve a 4-re úgy gondolom a célja valahol 47.600 és 49.300 között lenne. Aztán majd kiderül. Egyelőre longban vagyok.
Private Banking: -BUXnapi:Az ideális trend mentén emelkedik, de ez meglehetősen nehéz döntési szituációt eredményez. Az emelkedés túl gyenge, az esés pedig nem indult meg, ráadásul erős eladási napot sem láttunk. Így kivárás ajánlott, mert nem egyértelmű a helyzet. Amennyiben a42187 alá zár az index, akkor a 39062 lehetne az esés célára. A longokkal kivárni érdemes, mert még mutat lehetőséget az esésre a piac.Támaszok: 39062; 37500; 35938; 34375; 31250.Ellenállások: 45313; 46875;
Megúntam ezt a szüttyögést, így mindkettőt zártam. Így utólag, okosabb lett volna az eredeti terv szerint már tegnap, de mindegy, lényeg, hogy pluszosak maradtak.
Normál esetben egy trend emelkedéséhez már nem kell nagy forgalom. Ahhoz viszont már nem ártana, hogy az ilyen dugókat mint most a Mol-ban van ki tudják felfelé szedni. Ki tudja ki és mennyi részvényt akar elsózni, ezt TA-val nem nagyon lehet megmondani.
43200 fölé kéne mennie, de otp és ricsi is ellenálláson van pont, viszont kicsi mindkettőben a forgalom. Én itt csapkodásra számítok ezért nem lépek még.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!