Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Szerintem még nincs kész a korrekció, ahogy a chartodon is látszik, az indikátorok még lefele tartanak. Én a leggyakrabban akkor égettem meg magam, amikor egy projekcióra túl korán piacra léptem.
Fennáll viszont a veszélye, hogy kilő. Nem is kell nagyot mennie ma, hogy zöld hetes gyertyát csináljon és bolli közép fölé zárjon, ami egyértelmű jel lenne a felfelére és akkor megvolt a korrekció vége.
Igen, arra lenne is egy fej-váll célár. De abban igazat adok Suyen85-nek, hogy a mostani OTP mozgás (M15) valóban még csak 4-es korrekció lehet és elérhető a 13200-as korábban említett szint az ideális short nyitáshoz, a tegnap nap végén vett certit minimális pluszban tudtam zárni.
A 4. hulláms elég sekély, viszont időben eléggé elhúzódó szokott lenni, szóval ez is idevág. Én arra spekulálok, hogy leszúr a sávból 23,6 és 38,2-es FIBO közés és onnan fordul. Nem tudom, hogy ez hova fog esni, de a fő indextag OTP mozgásából az OTP 12600 körüli értékére tippelnék.
Hm, most látom, hogy a tf váltás miatt néhány jelölés elcsúszott kicsit, pl piros A, piros B, nagy kék 1-es, ezeket majd korrigálom, de a végeredményt nem befolyásolja.
Nagyon régen néztem investingen a BUX-ot (még valahol a rajz szerinti 2-esnél lehettünk), de most elővettem, mert nem kell hozzá belépni sehova. Szóval annó 45-kra mutatott a 3-as, mivel az 1-es 1,618-szeres fibója pont ide esik. Így utólag tökéletesen hozta, az egy másik kérdés, hogy sajnos én sem tudtam tavaly normálisan lekereskedni, mert akkor még volt vele fenntartásom, de az élet rácáfolt, más megközelítésből pedig pont, hogy nem. :(Azóta pedig a 4-es korrekció épül, ilyen távon ez egy szép sáv, ami nekem szembetűnő volt Zsimo linkjén. Ilyen tf-en az, hogy ide oda esetleg picit kiszúr, mint most (vagy akár a 2-es korrekció sávjában) csak zaj a charton, nem releváns. Legutóbb akkor indult a nagy rally, amikor a CCI ilyen mélyre került naposon, utána meg már húzta a lendület, a szentiment átbillent a túloldalra. Ha ez a mozgás így helyes, akkor reálissá fognak válni a valamelyik nap írt célértékek, melyek a 3-4 mozgás 1,618x, esetleg (rózsaszín álom) 2,618x fibója lenne, ez utóbbi mutat kb 50k-ra. Ez már csak a kerek szám miatt is lehet vonzó, majd egy sokáig tartó igen erős ellenállás. http://keptarhely.eu/view.php?file=20210416v00vxtz8k.jpeg
Nincs rajta sáv csak 1 trendvonal. Az alsó csík ami jószívvel párhuzamos a trendvonallal az az árfolyam, de ezt Smith is tudja. Gondolom bíztatni akarta, vagy valami értelmet adni az üres chartnak.
Én még mindig tartanám a lenti rajzot. Kritikus szinten vagyunk. Ha a fenti támasz törik, akkor leeshetünk 40.000-ig. Ha törik. https://www.tradingview.com/x/0I69vvaZ
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!