Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Egyezik ez elgondolásunk, a célárat illetően valószínűleg az én gondolatomba egy mélyebb szint is belefér, az ideális szintet szemlélve felmerült bennem, hogy jön egy váratlan esemény, pl.: hitelmoratórium hosszabbítás vagy pár rakéta Donyeckben, vagy éppen Putyin zöld emberkéi elindulnak a Krímből, hirtelen pánik, aztán kiderül nem úgy, nem annyian, nem arra .... Szerintem van egy veszély a charton, még akkor is, ha egyelőre nem utal konkrét adat rá, a jövő hét elejéig belelátom, hogy valami nem várt dolog történik, hír érkezik. Nem elvárás csak veszély, OTP vezetéssel (Molban más a tér, Richter is támogató, de már közel a célzóna), főleg ha naposon nem sikerül elrugaszkodni erről a szintről és mondjuk oldalazásba kezd. Bux sávból való kitörést jelzett a múlt héten, de még nem hagytuk el a sávot. OTP 13050 alatti zárás ma nem jelentene jót.
A tiédet lehet nem rontom, de másnak mondjuk el tudom rontani a zárását ha sokat pofázok, meg persze befolyásolhatom is ha tévedek. mindenesetre én OTP-t 13300-250 közé várom.
Húúú, ezek a hatásvadász címek, mint tegnap ("Egyre rosszabb a helyzet a magyar tőzsdén", "Megütötték a Mol részvényeit", "Komoly mínuszban a magyar tőzsde") ma meg is: " Brutális forgalommal esik a Richter". Valóban kontraindikátor, mint mikor még be akarják ültetni a kis spekákat. Holnap ebben is emelkedés lehet, hogy utána még egy újabb körben 8150 alá korrigáljon.
kieg.: emögött az lett volna (többek között), hogy az OTP 13200 körülről még 1X lefordul, ami viszi a BUX-ot is. Onnan terveztem OTP shortot is, de egyelőre nem jött fel addig, úgyhogy kivárás van.
Azon alapulva, hogy az előző kör volt a legintenzívebb és messze kinézett az alap csatornából, nálam még él az a lehetőség, hogy jelenleg a 4-es korrekció tart, amiből még egy esés kellene, de nagyon mély aljat már nem várnék. Ennek mérete meg ugye akkor kalkulálható nagyobb biztonsággal, ha a korrekció befejeződött. Egyelőre a gyorsító csatorna tetejéig jutott vissza, szóval még nem dőlt el semmi.
(Nálam) a 3-as gyorsítónak átmentünk a középvonalán, de itt még jöhet egy lecsorgás a középvonal mentén új aljra, ahonnan indulhat egy nagyobb emelkedés.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!