Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Sokan írjátok miért államkötvény, és miért nem részvény. Szerintem roppant egyszerű. Mert itt többen vagyunk úgy hogy 40-50 év körül vagyunk. ezért már nem csak gyűjtjük a pénzt hanem költjük is rendesen. Nem csak 5-10 év múlva akarjuk elkölteni mint egy 20-25-30 éves. Így bár tudjuk, vagy legalábbis hisszük hogy 5 éves távlatban a részvény jobb befektetés, de egy esetleges minuszos részvényt nem akarjuk eladni, azért hogy 2 hónapra elmenjünk nyaralni. Ezért van ami részvénybe áll, van ami ingatlanba. És persze kell költő pénz is, na arra tökéletes a máp+. Mégse álljon csak úgy a bankba, ha kell kiveszünk amennyi kell. Persze ez csak egy magán vélemény. De élvezni is kell a megkeresett pénzt.
Jarom a belvarost tomegkozlekedve napok ota ingatlanokrol ingatlanokra. Olyan ures minden most is... Nem tudom eldonteni ennyien meghalltak es kiurult a varos, vagy fel mindenki es otthon ul
A készpénz a király, sok mindenben egyetértünk, a bitcoint és a kriptokat kerüljük, a fizikai aranyat is, hiszen ha már vmi védelmi eszköz akkor lekötött betét, állampapír v akár $ ha olcsó, az az igazi menedékeszköz nem az arany és a kripto. A lényeg h mindig árazási szintek alapján érdemes dönteni, a spekuláció esetén is fontosak az árfolyamszintek.
"pénteken, március 26-án vizsgálja Magyarország államadós-besorolását a Moody's Investors Service nemzetközi hitelminősítő, amely tavaly szeptember óta felminősítés lehetőségére utaló pozitív kilátással tartja nyilván a "Baa3" szintű, befektetési ajánlású magyar szuverén osztályzatot."
Most semmi ertelmet nem latom a kereskedesnek. Spqr long epites es zsakolas, eco short noveles, en kozepen varok. Magamnak adok igazat jelenleg. Nem kell mindig kereskedni, fel kell ismerni azt is, amikor felesleges
Az az átlag, eleinte 3-3.5% Inkább Apple-be fektess, termeli a casht és nem riválisa az Android amely cégek egymás riválisai, az Apple felhasználói élménye magasabb, 70mrd profit idővel meglesz!
Ha likvid fix hozamot szeretnél akkor Gránit Bank lekötött betét 3 hónapra adnak 3.3%-ot, ez a kockázatmentes befektetések között a legjobb rövid távra, abszolút elégedett vagyok a Gránit Bankkal már 9 éve.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!