Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
44200 on rám dobtak 68 k-t :-)) thanks eladhatnám dt-ben , de az nem az én asztalom! marad! bízom a jövő heti rallyban...... elmentem , du ránézek, hogy mit hoz a kifutás napja, sztem semmit itt legalábbis.
Jó reggelt! szakadék szélén táncol a forint!!!! pf: jajjjj de silányak a clickvadászok: pedig csak a helyére került :-)) 22 napja naponta ötször olvastam, hogy 359,5 láthatatlan kéz nem engedi feljebb.......200 napos mindjárt törik..... forinterő....egyébként az előbb az mnb elkezdte gyártani a piros gyertyákat.....ergo a gazda itt van és nem láthatatlan..... Naaaa ennyit erről én innen huf long vagyok, mol long, masterplast jön hétfőn a buxba :-) és örülök a tegnapi 1000 pontnak , amit valahogy meg is éreztem :-)) a 44k alatti vételeim maradnak a tankerban :-)) a mai nap meg péntek: jövő héten már jönnek a hamisított sikerhírek!!!!!
Én nem találkoztam vele, de nincs kizárva. . Tisztán és teljesen jóindulatból. Ha nincs tapasztalatod, pozitív track recordod, akkor kerüld el a hatit. Egyfelől mert tőkeáttételes, nagyon hamar ledarálhatod vele a számládat (ahogy erre itt is láttunk példát az elmúlt évben), másfelől, mert ennek a terméknek a likviditása alacsony, szeszélye ellenben nagyon nagy, értem ez alatt, hogy a KT kiszámíthatatlanul és folyamatosan változik, ezért napos alatt idősíkokon nehezen célárazható és a stop szintek sem stabilak.
Elviekben igen. A valóságban mozoghat az index akár 100-200 pontot úgy is, hogy a hati minimálisan követi. Mivel tőkeáttétellel megy én javasolnám, hogy mindössze 1-2 kontraktussal gyakorolj, hogy ne fájjon a veszteség. Demoszámla még ideálisabb lenne, hogy nagyjából képben legyél a spreaddel és a kamattartalommal.
Kedves Hathor!Köszönöm válaszaidat.Kedves Tőled,hogy segítel.Ha Bux2112 eladásra kattintok,akkor lesz bux eladásom,így ha esik a bux,akkor nyereségem lesz?
Igen kotheto netboonban is, mondjuk en pont azt nem hasznalom. Igen, ha longong, akkor vetel. No de itt tartunk meg csak tudasban? Nem korai igy hataridozni?
S&P folytatas tegnapi chartom utan https://kepkuldes.com/image/QCcn1d MT4es chartomon jobban nezett ki, de ma nem kapcsoltam gepet, telon szerkesztve igy van stooqn.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!