Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
https://kepkuldes.com/image/QTsfJL Egy elképzelés csökkenő háromszögre. Az e pontot úgy április elejére, közepére tenném. Onnan még egy erős felmenetel kb 1,5-2 hónap. Júniusban nyitás és short :).
A NASDAQ legjobb cégeit tehát érdemes venni, a Google-t és az Amazont kihagynám, ahol most számlát nyitottam az a Trading212, kiváló a kereskedési platform! Apple, Facebook, Microsoft az IT szektorban a 3 kedvencem!
Nálatok is 10 milliós tételek pörögnek, nem szabad kockáztatni, a Samsung A31 ráadásul olcsóbb mint a Xiaomi Poco X3 ami amúgy kiváló választás, lehet h túlreagálom de a szoftver számít nem a hardver, az Androidon változtat az összes gyártó, más a Samsung-okon futó Android és más a Xiaomi-n. Kiváló mind2 minőségre, azonban ha a pénz nem számít és az élmény a fontos akkor az Apple is jó választás, persze csak külföldről rendelve 27% áfa nélkül!
Warren Buffett cégének a fő befektetése, az angolszász államokban, USA, Kanada, Ausztrália és Britannia sosem lesz kínai gyártói fölény eladásokban, Android terén is már Samsung párti vagyok, a kínai komcsi párt a Xiaomi-t is kényszerítheti sajnos.....
A Tesla valóban egy buborék, hiszen elég alacsony a profit, ráadásul a VW és a Toyota a nyomában van, a gigacégek közül az Apple és a Facebook nem az, hiszen termelik a cash-t, az Android gyártók egymással is rivalizálnak és a profit emiatt alacsony, vírusvédelemben pedig az Apple az ász, nő a globális kiber risk, ezért felértékelődik az h az Apple gyártja a hardvert és a szoftvert is, tehát megér nekem simán 120$-t és tartom amíg akár 200 is lesz. Maximálisan hiszek az Apple-be, hiába a Xiaomi a kínai Apple, nem bízom bennük!
Hát a lufi csúcsán vagyunk. Ezt látjuk. Már nincs aki vegyen, de akinek van már az várja az amcsi pénzosztást, amiből egy része a tőzsdén landol. ezért felfele már nincs ereje, lefele meg kevesen adják még el. De azért nyerni még 3-5% ot, vagy beragadni egy rossz poziba? elég komoly dilemma, én igy látom hogy most a piac dilemmázik, ezért nincs trend. Persze lehet hatalmasat tévedek, de úgye aki téved, az nem tudja hogy téved, különben nem tévedne.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!