Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
A random capital használja a tradingwiew platformját, de az adatszolgáltatást a random adja. Magyarul csak a random chartja jeleníti meg a magyar rveket.
Bollingert nem nézek, minden mást igen, bár az OTP utolsó elemzésemben már felkerült a chartra, nagyjából Elliott és más is egy 80 forintos sávba mutatott 630-as általam számolt célárral (középár?), nem néztem meg, de mintha 650 lett volna a tető, a boli közép kicsit magasabban lenne (720?), de lehet tegnap óta már esett. Volt egy short setup, jó régen, 12650-re mutat a célára, Bux setup esetében 41900, a mol esetében pedig 2072, megbízhatóság 60%, de még sok teszt van előttem, egyelőre csak figyelem. Sok mindent látok én is a charton, nem annyira optimista, mint sokan a különböző topikokba, valamikor a napokban itt soroltam fel a sok short jelet. Hetes OTP pinbar + megerősítés, le is estünk belőle.... Mol havi pin bar, buxban nem jött össze, gondolom a Ricsi, OTP-ben a havit nem fogadom el, bár akár lehetne az is, a felső kanóc kétszerese az alsónak
Par napja mutattam egyik este a lefele mutato kinti chartokat: vix, SP, DAX, stb..Most nezem at ezeket is hogy allnak: VIX: https://kepkuldes.com/image/1sgjo3
Napos doji, long korrekciot fordithat naposon, BBk/20napos mozgoatlag ellenallason. Ami esesben tamasz volt, most emelkedesben ellenallaskent szolgalhat. Sok minden van a charton meg. Rovidebb TFen ugye az ek orason. Naposon gyemant alakzat, emelkedo trendvonal tores. Es meg indikatorokat, hetest nem is neztem
Nem volt sok helyen semmi, kereskedés sem. Van, volt elképzelésem, arra gondoltam vmi új infót lenyúlok rólad ;) Jövő héten majd meglátjuk, jó pihenést!
Igen. Ha megnezed emelkedesben tamaszt nyujtott a kepen is, most meg ellenallast jelentett, vagy magneskent huzta fel.Meglatjuk a folytatast. En ugy is mindig napon belul kereskedek, nekem mindegy merre megy. Adjon jelet, legyen likviditas, ez a lenyeg.Rajottem talan miert tartott -350-400pontot hati kamat. Ez az adat kieses nekem haszon kiesest hozott, mert hatimat 43390en sem vittek el, mikozben az arfolyam 43757pont korul volt. A kimaradt BET szolgaltasu chatnal nem is emelkedett a chart, hosszu egyenest mutat 43530korul, kozben 200ponttal fentebb volt bux. :( https://kepkuldes.com/image/1sY3Ec
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!