Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Tavasszal 5betegre, egy halottra esett -10%ot Bux. Tudom jovot arazza, minden franko lesz, soha nem volt olyan jo, mint lesz fel ev mulva, hope van. Hajra!
Ujra megy fel a halottak, es fertozottek szama. Vakcina hope.Igen. Arcbenulas, ideg rangatas, szedules, laz, epilepszias roham..Hope az van Adja be akinek ket elete van "6197 újabb magyar állampolgárnál mutatták ki az új koronavírus-fertőzést (COVID-19), ezzel 271 200 főre nőtt a hazánkban beazonosított fertőzöttek száma - közölte a kormányzati koronavírus portál. Az új fertőzési adatok egyhetes csúcsot jelentenek, és ezek mellett sajnos elhunyt 171 többségében idős"
A legérdekesebb a 2112, mert akárhogy is nézem, na az van igazán magasan. Minden esik, kivéve mi. Ilyenkor kb. -3-500 ponton szokott lenni a hati, a jó kedv miatt túl magasra emelkedett, elég 2-300 pontot esni és a hati eshet vagy 6-800 pontot is. És ugye mivel kint esés van és péntek is, szerintem lesznek aki ma majd profitot kiveszik, így benne van egy esés a BUX-ban. Itt joval nagyobb a kockázat mint a nyereség.
veszélyes? mi nem veszélyes a piacon a tőkére nézve? A veszélyt csökkenteni lehet jó money managementel, kivágni ha nem jól mozog, ennyi. 2012 likvid 2112 még nem, tavaly is milyen jó mozgás volt ezen a héten 1912-ben. Nézd vissza. Én sem tudom, hogy mi lesz pontosan (sőt senki), max nagyobb esélyt adok valaminek és arra készülök, hogy veszem és dobom ha mégis esne. Ez nem rakétatudomány de piszok nehéz.
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!