Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Nekem is volt olyan hogy nem ment a stooq, es utána egyszer csak megjavult. Passz hogy mi lehet, de olyan volt mintha az ip cím tiltva lett volna, de router inditással sem oldódott meg, de a telomon tudtam addig nézni, aztán egyszer csak megjavult
Dodo34 nicknek voltak ilyen problemai, kerdezd ki ot. Kisbufi topikban, kis papirok topikjaban szokott irni, amugy euroman, akar stokin. Maiben valaszoltam kerdeseidre egyik nap. Udv
Nyugi, az amcsi háttéremberkék nem hülyék, nem fognak kormányválságot+gazdasági válságot kirobbantani. Csak ki kellett fújni a gőzt a nagy felfelé rohanásban valahogy. Az illető meg kap egy szép ajánlatot, hogy mi is kerüljön abba a vallomásba.
azért volt egy cikk valahol hogyha Trump eltűnne, vagy válság lenne a kormányba..egyből több ezer pontot esne a piac... és most pedig a kormány remeghet meg...ráadásul a fickó már beismerte hogy Trump küldte oroszokhoz tárgyalni, és hogy hazudott a FBI -nak... ezek már komoly vádak... itt már nagyobb befektetőknek is megremeghet a keze ? ha nem..akkor elég hülyék...
DAX ban 15 percesen megjelent egy : bearish deliberation candle pattern , medve piaci gyertya. és egy Evenind doji star , ez is medvés gyertya... hát jól felhúzták a DAX -ot is...de további esést vetít ez a két gyertya előre..megnézzük...
Wááááá !!! Sziasztok....most értem haza... előbb rápillantottam telefonon a Stooq -ra a grafikonra... azthittem csak rosszul látok..vagy még a délelőtti esést mutatja ..de nem :D 50 pontot esett majdnem hirtelen az SP ? ez de dúrva... mondjuk eléggé visszahúzták az idióták... azért szép esés lett... látod ezért volt jó shortban maradni....:-))) sejtettem hogy valami csalafintaság lesz : SP esik a csúcsról picit...DAX is megy le...
Mar akiebol, az enyembol nem tud mit, full cashben vagyok. Tudtam fordul a piac, minden poziciot lezartam, es utolso rallyt, a ciget is elkaptam. Jo ev volt, ennyi eleg. Ha eses lesz max bux shortom lesz, emelkedes eseten meg jonnek a veteleim. Mivel le varom a piacokat, minel olcsobbra megy, annal jobb, addig ingatlanozom. Minimum bux napos fordulatra vennek, de az nincs
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!