Na próbáljuk meg ezt a topikot BUXnak és határidejének. Eros 12-13topikja teljesen kihalt, elavult, Eros befejezte a tradet. Sokan nem is tudják mi az.
Köszi, akkor ez csak valami kbc anomália lehetett.
Hát úgy tűnik, hogy ez a 29700 környéke mégis csak egyenlőre tető volt... egy 28600 körüli vissza tesztet gondolok, de nagyobb esést továbbra sem érzek - persze a nemzetközi hangulat fokozódik... :)
Kedves Spekitárs! Egy angol közgazdász bölcs mondását ajánlom figyelmedbe,mely nekem is sokat segített helyére tenni a gondolataimat:" A döntések halogatásából fakadó költségek a leg rettenetesebbek"! Amíg ezt nem tartjuk szem előtt ,sajnos mint írod a szerszám kellemetlenebb végén cumizunk,ami nem egy élvezetes dolog.Sok sikert a helyes elhatározás mielőbbi meghozatalához!
/Mint az egyszeri állatorvosnak,van még néhány "jó" ötletem./
HS!
nézd az van Laci h most csak long van, emlékezz 2014-ben meg csak sort volt....ugyanaz, akkor a longos nem hitte el h ilyen lehet, hihetetlen volt, most meg a sortos, viszi a lendület, nem bír megállni....hihetetlen....mindent megvesznek.....
a tegnapi hatis kötéslista alapján pont 100k nyílt meg 29,7k összesen, aszittem te voltál mind, de akkor (ha jól értem) a tegnapi átlagod lett ennyi...
sztem jó lesz...hetesen alakul a gyertya hozzá...
BUX index, BUX határidő, BÉT!
Ha valakit érdekel BUX Hajrá!