Toc12

Regisztráció: 2009-03-05 11:29:38

Hozzászólások száma: 212

Utolsó hozzászólás: 2020-12-10 19:59


Tapasztalat: 3
Aktivitás: 3
Népszerűség: 4


utolsó 20 hozzászólás

A fidesz elcseszte az országot. 2020. 12. 10. 19:59
amit kitalálnak megteszik, mert megtehetik, mert övéké minden és a birkák asszisztálnak hozzá. akik meg nem értenek egyet, azok már nem is a "nemzet részei" a fityesz narratíva szerint, ennyi, kész is a megosztás. amíg van szavazójuk, addig ez megy.
A fidesz elcseszte az országot. 2020. 12. 10. 19:33

pontosan!
Itt van most is a cba, sok helyen is van boltjuk magyar tulajdonban van úgy tudom, mégsem piacvezetők.
Miért? Mert szarok, bénák. a dolgozóikat kizsákmányolják durván, a pékáru nem olyan gondosan készített, általában nem friss, mint aldi,lidl,spar, tesco,auchan, de inkább az első 3al vagyok megelégedve.
általában drágább is a cba.
szerintem a legtöbb ember alapvetően meg van elégedve a nem magyar tulajdonú kisker boltokkal.
sz@rháziak ezek, de vastagon!
amúgy a dolgozóikat is jobban megfizetik a többi helyen és jobb a munkakultúra, az elvárások az ott dolgozókkal, aminek persze nyilván a vásárlók örülnek. ja és persze a vevőszolgálat is általában okés.
ezt majd mind kiűzik. szép!
A Fidesz rendbeteszi az országot 2018. 09. 14. 00:47
az elvett manyup-ot mikor adja vissza a fidesz létező állami nyugdíjrendszer formájában? Erre volt ígéret és ez 2012-ben történt. 6 év alatt meddig jutott el a kormány ezen a téren? erre mit felelnek a fórum társak?
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül 2018. 04. 01. 19:07
miért gondolod azt, hogy a jelenlegi ellenzék majd tömegesen ide telepíti az iszlámista embereket?
Ez baromság!
Meg fogják védeni a határokat és aki nem idevaló azt nem fogják beengedni ennyi, mindenféle rasszizmus nélkül, higgadtan, korrekt módon. Ehhez nem kell propagandát csinálni közpénzen és emiatt nem is kell félelemben tartani az embereket, jogunk van tudni, hogy s mint mennek a dolgok pontosan, hány folyamodott menekült kérelemért, stb....
NAPI POLITIKA 2018-2022 - cenzúra nélkül 2018. 04. 01. 17:18
2010-ben azért tudott nyerni viktátor, mert szintén látták az emberek, mint most, hogy szar irányba megyünk.
fletó elbaszta kicsit nagyon, mégsincs rács mögött. Miért? Hát mert nem volt elszámoltatás.
Az államadósság szintje gdp-hez mérten csökkent ugyan, de nézzük már meg abszolút értelemben is.
Nőtt! Ezt is figyelembe kellene venni!
Amúgy meg az elmúlt években ment a világgazdaság, tehát a lejtőn gurult lefelé a trabant (h Zsiday V. szavait idézzem), de ha emelkedő lesz (visszaesés, recesszió), márpedig lesz, akkor megáll. Akkor majd gebasz lesz méghozzá csúnya nagy gebasz.
 Az infláció amúgy is megindult, ekkora bér növekedés is rátesz még, plusz nagy jegybankok (fed,ekb) kamatot emelnek, MNB-nek is muszáj lesz, eu-s pénzek csökkenek, plusz eltapsolták fityeszék a javát.
Tehát kib*szott szar ha a dolgok mögé nézünk.
Amúgy meg kormányváltás esetén a rendőrség, hadsereg megmarad, tehát minek féltek a migránsoktól? Van védelem és az nem a politikától függ, hanem a rendvédelmi szervek munkájától.
Jah és plusz, hogy a hájfejű alantas proli rezsiszilárd miatt nem működik a nemzetbiztonsági bizottság, tehát, jelenleg bárkit lehallgathatnak, és a többi, nincs kontroll. gratulálok! Komolyan elgondolkodom, hogy mi a jó büdös francnak maradtam még itt ebben a hülye emberekkel teli országnak nevezett süllyedő hajón. viktátor és bandája magát nemzetinek vallja miközben szétb@ssza a magyarságot, "szép munka". Ezerszer is megbántam, hogy valaha is rászavaztam. Sajnos mocskos mód visszaélt a 2/3-ados lehetőséggel.
Szerencsére jövő vasárnap eltakarodik végre!
Mikor lesz Békéscsabára vezető autópálya, vagy gyorsforgalmi autóút? 2018. 01. 17. 12:06
#3
Érdekes látni, hogy 4 év alatt sincs még kész. :(((
Ugyan már elkezdték, de az idén nem lesz átadva.
Kivégezheti a bulinegyedet a belvárosi lakosság 2018. 01. 03. 18:52
azt hiszem sokfélét írtak itt a fórumos kollégák és valahol mindenkinek igaza van.
a bulinegyedes kecók ára felment, lehet, hogy a panel nagyobb mértékben drágult, de attól még tény, hogy az ott lévő ingatlanok ára felment.
 Valószínűleg fityeszes haverkák is vettek ott tömegével lakásokat, amiket airbnbznek, vagy a sleppjük csinálja, tökmind1, tény, hogy azért vannak ott airbnb-s kecók és igen sok angol jön, mert nekik filléres és szeretik atom szétcsapni magukat. Ez magával hozza azt, hogy az utcán vannak mindenféle emberi váladékok, amelyek bizonyára zavarhatják a lakókat. Én nem tudom, mert nem ott lakom, de azért jártam már sokszor arra...
Persze, hogy gumicsont ez most a lakosságnak, lehet bele is tudnak nyúlni a szavazásba....
Valószínűleg fityeszes zsebekben is landolnak a kocsmákból származó manik és magukat nem akarják tökön szúrni.
Amúgy meg tényleg lehetne szabályozni, a kocsmákra lehet hatni rendeletekkel, ha az se megy, akkor pénzbírsággal, ha az se, akkor ideiglenes bezárással, aztán majd betartják a szabályokat.
A lényeg, hogy legyen valamiféle egyezkedés az ott lakók és a bulizók/kocsmások között.
Ehhez pedig vajmi kevés, hogy mi itt tépjük a szánkat, mert valódi döntéshozó úgyse olvassa ezeket el...
Kivégezheti a bulinegyedet a belvárosi lakosság 2018. 01. 02. 23:23
szerintem sokkal részletesebb és átgondoltabb szabályozás lenne szükséges, úgy, hogy mindenki viszonylag jól járjon. Csak sajnos megint a két véglet közül kell választani.
Miért nem olyan a nyitvatartás, hogy Vas-szerdáig mondjuk éjfélig vannak nyitva, aztán csüt-szombat 3-ig és akkor kicsit korlátozták is, meg meg is maradt a bulinegyed. Egyébként nyilván egy turista aki a bulinegyedben költi éjjel a pénzét, az nappal valahol eszik, vagy főz, illetve lehet, hogy szuvenírt is vásárol...
Aztán ott van a takarítás kérdése mi lenne ha összeállnának a bulinegyedes szórakozóhelyek, hogy egy közös takarító céget, csapatot működtessenek, vagy bízzanak meg, aki rendbe teszi a területet és akkor nem az önkormányzatnak kell ezt adófizetői pénzből megoldani. Ez mind csak kommunikáció és hajlandóság, egyezség kérdés, na és persze tolerancia. Ami itthon igencsak nehézkesen megy...
Pl. Ams-ban is elég jól működik a RedLightDistrict...
Plusz persze azt nyilván nem számolják az ott lakók, hogy az ott lévő ingatlanokon mekkora mértékű volt az áremelkedés...
Szóval valami konszenzusos megoldás lenne szükséges, esetleg valamiféle átmeneti időszakok, próbálkozások, hogy hogyan lehetne jól csinálni, ha ekkora fájdalmat okoznak ezek a dolgok.
Fidesz hazugsággyár 2017. 12. 02. 16:36
A bajok egyértelműek, de az azokra adott válaszok már nagyon nem.
Nyilván egy jó érzésű magyar ember nem akarja, hogy menekültek hada vonuljon át országunkon regisztrálatlanul, ellenőrizetlenül.
Főleg, hogy ezek a menekültek más kultúrához vannak szokva, ami alapvetően eltér az európaitól. Azt nem értem, hogy pl az EU miért nem mondja oda USA-nak, hogy Ti avatkoztatok be az észak afrikai dolgokba, ami miatt EU-ra zúdult a nagy néptömeg, akkor miért nem kezelitek Ti ezt a dolgot? Plusz az eu fejeseknek évekkel ezelőtt kellett volna megállítani ezt a néptömeget ott a földközi tengernél, hogy ne szivárogjon át senki ellenőrizetlenül.
Egyébként meg egy normális ember mégis csak emberként tekint ezekre, tehát igyekezne nekik valamiféle segítséget nyújtani, pl regisztrált menekült státusz, stb, de a legfontosabb az lenne, hogy maradjanak az országukban és ott csinálják meg a maguk országát. Mellesleg igen veszélyes az ilyen termékeny népeket eu-ban letelepíteni, mert ugye ők ha beindulnak, akkor a család modell minimum 5-7 fős, tehát demográfiailag teljesen más, mint a jól megszokott eu-ban, ami felborít mindent közép és hosszú távon. Ezek érthető folyamatok mindenféle gyűlölet nélkül, csak józan ésszel.
 Csakhogy egy olyan ember, mint viktátor, aki korrupt és szétlopja az országot (erről nem is vitatkoznék, mert rengeteg infó és tény van róla, hogy ez megtörtént) a haveri bandájával együtt, szemmel láthatóan továbbra is hatalomban akar maradni és nem éppen azért, hogy a polgártársainak jobb élete legyen totál hiteltelen ez az egész. Tehát szinte bármit mond, tesz az már eleve erős fenntartásokkal kezelendő.
Fidesz hazugsággyár 2017. 12. 01. 16:51
Ezek az úgynevezett tervek annyira tipikus fityesz retorika és senkinek sem tűnik fel?
Széll Kálmán terv, Széchenyi terv, Baross terv, Soros terv
Az egész ország több sebből vérzik és az elmúlt 8 év két harmadban történő "kormányzása" megoldotta ezeket?
Egészségügy, oktatás, deviza hitelesek problémái, hajléktalan kérdések, elszegényedés, magyarok kivándorlása és mg sorolhatnám. Szerintem nem. A sok mamlasz fideszhű ember ezeket nem látja? Értem én, hogy agymosottak, de ennyire?
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2017. 01. 12. 17:54
Múlt héten nyitott short-om e hét elején stoppolt, viszont ma megint rányitottam fentebb és szerintem ez most majd beadja.
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 11. 14. 22:49
Meddig látjátok rövid távon az alját?
Kb hol zárnátok a short-ot?

Én már lassan nem merek kereskedni sem, mert az utóbbi pár hétben valahogy mindig a rossz oldalra álltam be. Ha bikának, akkor maci jött és ha fordítva, akkor fordítva. "Trutymó Eddie" szindróma.
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 10. 28. 14:47
Háát nem tudom. Fel lenne most a jó irány nekem.

Péntek hatás, hó ucsó ker napja, hosszú hétvége én kisebb lekötést várnék. A longos kiszáll, a shortos meg nem száll be.
Mai záró tippem 29480.

Jöjjenek is a Mari nénik, jól jön a mani.

Én is kíváncsi leszek mit takarnak a határidős újítások. Szeretném ha nagyon likvid lenne a bux hati és remekül lehetne benne kereskedni.
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 10. 28. 10:34
Én is így vagyok ezzel mostanában. Pedig egészen fasza évem volt, de mostanság valahogy pont semmi sem úgy megy, ahogy nekem jó.
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 10. 28. 08:25
Köszi szépen Bud!

Okés, Ny-Mo, az idén nem hiszem h arra járok.
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 10. 26. 16:10
Én is elbeszélgetnék tőzsdés kollégákkal, csak sajnos nincs kivel. :(
Csatlakozhatnék valamikor?
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 10. 14. 13:27
Igen én is úgy emlékszem, hogy Yellen néni ma beszél.

Ó Hathor! Bika lettél? De hát itt még lehet a maciknak fog állni a zászló...

Én 860 körültől lennék kint, addig maradok maci...
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 10. 14. 11:57
Háát igen, sajnálatos az illikvid bux hati.

28 ezres szint ha elesne, akkor talán még 170 pont körül tudnánk esni.
Bár a 27500-as mélységet is megnézhetnénk...

Igen sok a kockázat, félelem, ahogy Bud kolléga írta, nem tudom mi lesz belőle.

Szerintem a Fed az idén nem emel, de nagyon szárazon tartja a puskaport, persze ez csak vélemény, majd Yellen néni megmondja.
BUX index, BUX határidő, BÉT! 2016. 10. 14. 10:59
Kedves Hati kolléga!

Mi a célárad úgy kb? Hol stoppolsz?
Szerintem ma péntek hatás miatt visszarántás, plusz amcsik is ledolgozzák az Alcoa miatti pánikot és nyilván a forró shortosok zárnak.
Én is ülök egy maci pakban.
Tréder Topik :o) 2016. 10. 01. 01:43
Jó hétvégét, kaját, pancsit, pecát, családozást, sírást-rívást, evést, ivást, uszodát, pihenést, bújást, halazást, savazást! :)

friss hírek További hírek