"szerintem, csak leülnek és ebédelnek egyet, azt nem lesz semmi" utaznak egy kellemeset luxus közegben, aztán elnöki lakosztály kaliberű nyugalmas helyen lepihenés, aztán találkozó parádés közegben, pofavizit, protézis bemutató és persze plasztikai alakításokat is prezentálják, aztán fecsegnek, sápítoznak, tiltakoznak szóval "érdekek érvényesítése", aztán szakértő egyeztetés ekkor van valódi meló és székértés, aztán jöhet a sajtótájékoztató és pózolások a kedvencekkel, aztán jöhet a nagy zabálás, mindenki a kedvencét kapja, aztán elvonulás a szállásra mindenki a kért fiúkát, leánykát kapja meg, aztán irány haza... valaha is volt ez másképpen ? :D:D:D
Hol van a Shortok kiütési szintje? nem volt időm dokumentálódni? Milyen szinteken ütik ki őket? Eddig is a short zárások hajtották fel az árfolyamot...
90-en tépik a pakkom 25% ott állok, még nem teljesült, a többivel majd feljebb, ha lesz egyáltalán, zavar ez a G20 nagyon, szerintem, csak leülnek és ebédelnek egyet, azt nem lesz semmi, majd DEC vége fele, viszont Trumpli kiszámíthatatlan, ez aggaszt a legjobban...
Gennyesre rohadt kupleráj az egész DB..., Mollyt up irányban sejtem, de már nem venném, ha partvonalról lennék... itt short kivégzésre tippelek, aztán a fiúk shortban vip részlegen megindulnak lefelé... zavarja őket a sok aprócska kívülálló.... őket megszívatják legkésőbb jövő hét elején...
A német papírok jelentős részénél úgy -50% korrekcióra gyúrnak, sok esetben már megvannak vele... véletlen(?) lenne ... nem hinném, az amcsik tényleg mindenhol ott vannak elképesztő túlsúllyal... :D
BLUE topic