csak a magad nevében beszélj :D van jópár, masszív virt. bukóm nekem is, de volt bőven mivel keresni is idén és még van a decemberből hátra. Nem volt olyan jó mint a 2017, de egyáltalán nem rossz eddig nálam..
pár napja még fel vártam, de ezek a gyerták amik most jöttek... ezekből inkább le szokott törni..jellemző ez a rátapad a kritikus pontra...kevés forgalommal majd egy méretessel leszakad a picsába.
szólj fórum ez. Mert mindig két irány lehetséges, és e szerint nézek a rajzokra. És találgatom hogy miként következne meddig be. Hogy miért gondolom a szakadásgt? nos azért mert 1 sokan vannak benne és várjuk:( a várhatatlant. 2. mert totál bevertek egy ilyen milliárdos kitörést , mozdulni fog a papper ez látszik a leesett forgalomból is. (ránéztem ) a gyertyák szintén.. de gyors menet lesz a döntés, mert ha le akkor az méretes pirosban történik majd szerintem, valamint a korábbi mélypont alá fog menni. 3. A másik hogy olyan letörés formája van a rajznak ahogy ránézek. sajnos e van. Ez is vinni fogja a lóvét. Ez egy ilyen év lesz. Egy nagy nulla mégha nem is realizálva..
az kevés..tanulni kell és belátni, hogy miért hasznos /saját magadon tesztelve a reakciókat/ még így is sokszor előjön majd, hogy miért nem adtam el az egészet :) Persze ez csak psziho, lehet hogy te vagy Spock és nem lesz rá szükséged :) Sok sikert!
ha adhatok egy tanácsot..amikor megveszed egyből rakd be az 1/3át oda ahol ki karsz szállni és ne nyúlj hozzá...ha tovább megy a piac akkor nyerőben vagy /esetedben 20-30 pont 1/3a realizálva/ és nyugodtan nézheted a rallyt...ellenkező esetben már a beker áradhoz rakott stopnál is nyertél 1/3ot
BLUE topic