Sziasztok, Szerintem itt akarmi IS lehet. Tenyek:ingatlan business,kancsal marcsa,genetikailag kodolt,kritikatlan ner-es seggnyalo,ennek megfeleloen nagyon jo helyzetben levo ceges lehetosegek. SZIT,osztalek,kp hegyek. Lehetoseg:split,es tobbszori osztalek fizetes belengetese. Amennyiben komolyan gondoljak innentol kezdve a tozsdei jelenletet,es meglepik azt amit meg kell,tenyleg barmi is lehet az egeszbol. Ha csak kis felduma volt,mert vmelyik nagyobb tulaj ki kar szorni egy kis mennyiseget,nos akkor szopas.(kicsit azert volt egy ilyen feeeling delutan) Hamarosan ki kell derulnie (joval hamarabb mint az est-es never ending story),szoval meglatjuk. Bizzunk az elso variacioban.
Pf-es cikket olvasd el..arra indithattak☺ Oszti majusban volt, 94ft..iden SzIT lett, igy tobb marad a cegnel, illetve az egyszeri eladasok is megnyomjak az eredmenyt..ennek a 90%os kifizetesere hajlando a managment is osztikent..plus kaptak egy 25milliardos hitelkeretet..amibol gondolom tovabbi ingatlan vasarlad lesz..Kuszaszem neni hatszelet ismerjuk, az egyik epulet mar igy is az allam berli. A cigben tervbe vettek az esetleges splitet is a likviditad javitasa miatt - ezt tudjuk mit jelent😅-
ez hamar ki fog derülni, ha estnél is a részvényt fizetőeszköznek használják majd, akkor a lokáposok tömnek majd ott is, de nekem most jó megérzésem van, szerintem nem ez lesz. NA de mi lesz itt? Beszéljünk a BIFről, ha már beültettél. :) Kicsit fel kell zárkóznom. Lesz split? Mikor, mennyi? Lesz oszti? Mennyi, mikor? Lesz rally? Mekkora, mikor? :D
estben tartok tőle, hogy olyan lesz, mint opi...amikor már a cégek jönnek/ha jönnek/, akkor már csak a tömés fog menni nagyban és vége lesz a limites napoknak
nekem is van, csak még tájékozódom, hogy lehet-e belőle nagy buli. Az itt a probléma (és azért nem vettem bifet sose), hogy rallyzni akkor fog egy papír, ha beleszeretnek a spekák. Amikor egy papírban néha napokig nincs kötés (bif), vagy minimális a forgalom (set), az nincs a vevők látókörében. Azt kell megsejteni, mibe fognak beleszerelmesedni. Opust is azért vettem anno, mert biztos voltam benne, hogy mindenki IS venni fogja, ha komolyan gondolják a cégeket. Aztán ki is tört mindegyik ml papír. Ott1 is hasonlóan népszerű volt, az Est még most is az, minden apró hírre tud emelkedni, nagyobb hírre szintet lépni.
BIF tulajdonosok topikja