Én most úgy látom, hogy sokan elkezdtek kiszállni a kisebb papírokból. A kripto vérengzés mutatja az irányt.. Kb. Erre számítottam már hónapok óta. Kis papírok, kriptopénzek piacán nő meg először a volatilitás, aztán jöhetnek a bluek, indexek...
Azért 100 ezer db-t eladni 1600-s átlaggal ha tényleg 2000-n vette az icebergtől, az 40 misi bukta. Jó kis évkezdet. Persze másképp nem is tudja mert akkor ragad ki tudja meddig.
szóval ez már a cég felelőssége, hogy ne ijedjenek el a befektetők ilyen hatalmas kilengések miatt /bár nekem tetszik, de nem gondolom, hogy nem az a célja a cégnek, hogy "gagyi" legyen, sok embert fognak így elveszíteni, ha hagyják az "őrület kitörését" benne/
beírom ide is, amit gondolok a papírról és a 2000-től 1500-ig zuhantatásról 3 nap alatt a kisbüfik topikjából másolom át: "most már mérges vagyok arra, aki így "rondít" bele a bif-be 5 percen múlt, hogy kizárom a gépet és már nem kereskedem az az igazság, hogy bár ez a 800 darabos őrület jól sikerült, már 600 darabbal vagyok beszorulva 1720-1770 közöttről szóval amit mondani akarok: azt értem, hogy közkéznövelés, de a "brutalitását" nem értem" és: "és ráadásul nem volt elég, hogy 1700-ig rontották seperc alatt, ma már 1500-ig verték le komolyan mondom, én ebben egy nagyobb büfi "bosszúhadjáratát" gyanítom de holnap résen leszek, figyelek egész nap szerintem
sokan nem látták azt a fél órát, amikor az őrület zajlott, újra és újra
lecsapta 1600 alá, remélem, elfogy ennek a "félőrültnek" és: "ez így nem lesz komoly papír, ha 2000-től 1500-ig viszik két nap alatt ez "gagyis" mozgás szerintem szóval a cég ránézhetne, mi történik ja, és persze, mákom volt, hogy megláttam a zúzást nem hagyom ki, az biztos, de ez akkor sem okés
https://www.dropbox.com/s/9a2bia4yre12jau/bif.xps?dl=0 hát izgalmas a bif papír élete mostanában ...nekem is,mivel érintett vagyok benne. azt nem mondhatom ,hogy a kedvenc papirom lesz,mert kifejezetten szélsőséges. idegfeszitő.pozitívan nézve, az új csúcsból számítva a 3. napra vissza tesztelte a 38.2 es fibo szinten épült bázist. ebbe bele lehet nézni innentől egy újjabb emelkedő hullámot,de persze ezt mondatja velema saját pozim.pozitivom még,hogy záróra azt 50 napos is megfogta,tehát azért van támasz,ami az 50 napos és a 38.2 es fibo szint 1520 nál.negatívum??? ha elesik az 1520 ft akkor a papirnak egyenes útja lesz 1200 ig......
Ha a reggeli 100K-s villantó 2000-n a mai eladónak, akkor nagyjából számolható mennyi lehet neki még. A mai forgalom 74311 db. De ebben ugye benne vannak a zellereva felé daytraderek, mások stopjai, eladásai. Vagyis ha nagyon megengedő vagyok akkor a kétharmada lehetett az övé. Az 49540 db, vagyis a fele kb kimehetett neki. A többit hogy akarja eladni, az a kêrdés. 1500-ig de inkább 1400-ig tuti megveszik a pakkját. De senki nem fog neki felmenni 1800-ra ezután. Olcsón kell eladja vagy beragad és várhat akármeddig.
BIF tulajdonosok topikja