Most ismerte el a Fidesz a rezsicsökkentés igazi arcát.
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn
A lakosság hiába ingatlanmániás és ragaszkodik az ingatlan gyüjtőgetéshö hiszen az ingatlan csak állandójan viszi a pénzt és egyre jobban. totál veszteség
Az ingatlanok jelentos resze enrgia pazarlo. Ha ki van adva, akkor a berlok hamar fizeteskeptelenne valhatnak egy dohos belvarosi udvari foldszintesben a gazkonvektor mellett. Tehat az inflat nem lehet beepiteni a berleti dijakba, plusz az eddigi berleti dijat se biztos, hogy fizetni tudja a berlo. Ha uresen all, akkor csak viszi a penzt, de legalabb nem lakjak le, nem halmoznak fel kozmu adossagot.
A szolídabb rezsicsökkentés valóban inflagerjesztő és Fidesz uralom gerjesztő intézkedés. Helytelen. Ha pénzt kapnak akkor újra indul a letarolása mindennek
Jaksity is betegnek nevezte ezt az országot ha jól halottam. Korábban Én is. Szerintem az ország nagy része akik ezt a rendszert konzerválják nem hülyék és tudatosan teszik ezt. Nem idős szenilis bácsik,nem napi kenyérgondokkal küzdő emberek,nem Ők tartják fenn. Tehát betegek,rosszindulatból,tudatos valóság elferdítésből,cinkosságból,lekenyerezettségből egyre megy. Ez kóros. Jaksityvel már ketten vagyunk
Lakásfórumba meg miért nem jössz vissza, mindenki szeretettel lát :)) Ezt az utolsó kitiltásod kicsit kellemetlen nekem, hogy miattam történt, de tlaán láttad, bevallotta, hogy a kispesti hülyegyerek játszotta túl az eszét... :D
Beszéljünk mindenről
A gazdagok ,nagyfogyasztók vitték el a pénzt és kapták az igazi támogatást amit már nem bírunk kinyögni.
Minden lepel lehull a csalókról akik egy igazságtalan rendszert tartottak fenn