A Humet 2005. március 25-iki közgyűlési döntését a Cégbíróság végzésével jóváhagyta, azaz a társaság alaptőkéjét 14,863,515 db, egyenként 6 Ft névértékű, azonos jogokat biztosító, dematerializált részvény testesíti meg.
a teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=54642
Ha ez nekem írtad, akkor nem olyan sokat netezem, de nem járok szórakozni, a mai értelemben...:) Azt, hogy jó nő vagyok, nagyon remélem, de hidd el jobban örülnék, ha valaki mondjuk nem a helyes kis pofimat venné észre elsőként, hanem megpróbálna elbszégetni velem, pusztán azért mert okosnak tart. (nem azért, hogy megdöntsön...)
"Küldj inkább Te egy kilót az én számlámra és kettőt küldök vissza egy hónap múlva!" Rendben! Ez teljesen kivitelezhető! Elősz ör küldök én Neked 100 000-t. Majd Te visszaküldesz nekem 200 000-t. Oké! Azt javaslom, hogy az egyszerűbb pénzmozgások miatt vegyük két részbe a küldéseket. 1. Én küldök Neked 100 000-ret. 2. Te küldesz nekem 100 000-ret. 3. Te küldesz nekem 100 000-ret. Mivel az 1. és 2. pont összege 0, ezért marad a 3. pont, így a legésszerűbb. Hova küldjem a számlaszámom?
sztem deep OTM (valószínűtlen :) dolog... 1. sokat netezik, ergo nincs társasága 2. okos, és az okos nők ritkán jó nők :) jobban mondva: a jó bulák ált. nem fordítanak nagy hangsúlyt a belső értékekre, inkább felületesek
Nekem van egy értékes dokumentumom, amiben olyan információk vannak, amiből rengeteget profitálhatsz, nagyon fontos, belső információk. Ha elküldesz 100 ezer forintot a számlaszámomra, elküldöm neked.
Ha belegondolsz, hogy mennyi regisztrációs kód és mindenféle feltörés van fent a neten, akkor ebből kiindulva kell lennie valahol értékesíthető információnak is.:)
hmhm. Erre nem vennék mérget.:) Információ kért olyan körökben kell forognod, ahol a nagyok, mert a neten sincs meg minden, pláne nem olyan amivel valamit kezdeni is lehet... nagyon sok szerencse kell hozzá, hogy mégis találj vmi használhatót... Én meg egy elátkozott típus vagyok...:)
az apja a Tv2nél volt, vagy talán még most is ott fejes, ha jól tudom! Na mind1! Ez van! Az élet ilyen!de valahogy nekünk is boldogulnunk kell...:D (én pl most nagyon, de nagyon jól szórakozom itt, ahelyett, hogy makrót tanulnék...:))
Sajnos a legjobb pozíciókba általában nem a tudásuk szerint kerülnek az emberkék, hanem kapcsolataik miatt. Ott van Árpa Attila is, aki RTL klubnál volt kreatív igazgató, sima érettségivel soha az életben nem került volna abba a székbe, csak a befolyásos rokon segítségével.
Nos, én valaki mást szeretek... bár ő is hasonló képpen sértődős, mint undi... de azért már sokkal felnőttebb módon tudja kezelni a dolgait...(nem beszél velem...:D))
"Nézz oda, megjött Anonymus" :-))) csokasy-undert aker: Ez tényleg kezd köztetek nagyon aranyosan alakulni... :-)
Törölt felhasználó2005. 06. 06. 14:02
Ne bénázz már az Istenért! Mi ez a nagy sértődés! Kiakasztó vagy! én írtam az undertaker CÍMŰ topikokat, mert neked szólt! Ne légy már ilyen gyerekes!!! Hihetetl en! Ui.: végigolvasva sírásig röhögtem magam...:DD hogy milyen értetlen vagy!:)
Bejegyezték a Humet tőkeemelését
Ugrás a cikkheza teljes cikk: http://www.portfolio.hu/cikkek.tdp?k=2&i=54642