igen jol volt menedzselve a ceg a sajtoban ez teny.....mostanaban meg pont ellenkezoleg valahogy nem nagyon akarnak megszolalni. Igaz jon a prezentacio....
Azért az tény, hogy itt nem csupán egy split volt.... nem csupán erre indult meg az árfolyam, inkább a mézesmadzagra amit elhúztak, meg az igéretes 2018-as számok miatt, amik a végén hogyhogynem másként alakultak.
Elarulom ment volna tovabb is es nem szakadt volna be ilyen szintre,ha nem jon a 6millio darab Adamosi fele ontes amihez meg szamoljunk hozza par millio darabot a panik eladasok miatt. Azt,hogy irrealis nem tudhatjuk van itt a BET-en pelda boven,ahol nem duplat ment az arfolyam hanem joval tobbet.
Vádasokdás oktalanul! Soha senki kárát nem akartam! A részvényröl beszéltem de volt aki nálam sokkal durvábban megtette! Csak velem van bajod nézz már magadba!
Ha május 20.-én hétfőn kiadják a stratégiát, akkor már a jövőhéten emelkedni kellene (egyrészről az optimista várakozások miatt, másrészről a "tűzhöz közel állók"=bennfentesek már veszegetnék). Ha a bejelentést megelőző napokban azaz a jövőhéten nem emelkedne forgalommal az szerintem nem jó jel. Egy pár napos stabil emelkedés (napi 4-5%) meghozná a vevők kedvét. Főleg hogy lassan minden kispapíron körbejártak a spekák a felrántásokkal.... Kezdhetik előlről a sort...
AutoWallis Nyrt+topic