Ez az csak vissza kell nezni forumot es lathatjuk a bemasolt koteseket.Tobb mint egy honapja megy a nagyobb pakkok begyujtese es azokat nem a kisbufik vettek.
Holnap meg lesz az alja 130 körül. Nem terveztem, de ott betolom a játékra szánt pár milliómat is. TA, fórum indikátor alapon túladott, fundásan teljesen kiárazódott az 5 éves terv, duplázódó árbevétellel. Április elején fontos bejelentéseket várok a cég jövőjével kapcsolatban. Akkor talán kiderül miért szórtak ennyit a piacra, ha valóban ők voltak. Hajónaplóba írjátok fel. :)
Meg rám. Úgy emlékszem levezettem én is hogy miért nem kell örülni agy pakkjanak illetve a csilli villi prezentációnak. Mindenki azt látta benne hogy bux meg prémium meg növekedési 5 éves terv én meg azt hogy közkéz növelés bulletpoint. Értem a hosszú távot, remélem meg is lesz de amit én leirtam az előre vetítette a rövidtávú dolgokat. Ennek ellenére 160-170 sávban belevettem újra, amikor szépen savozott azt remélve hogy a bux tagság hatni fog rá. Nem így lett. Ezalatt is megkarositottak igazából hisz vehettem volna mást. Olcsóbban is mint ahogy a kiszallomkor állt. A többi már történelem, és a wallis is az lesz, csak nem arannyal írt lapon.
Persze mar te is jossz ezzel a baromsaggal a masik topikban mar Keynes azt mondta en vagyok a vezerigazgato. Mondjam azt,hogy bukoban dobja mindenki en sem dobom mert hiszek a fordulatban.
Abban is benne voltak a broki csapatukkal,hogy 266ft-ig huzzak mert nelkuluk ez nem ment volna. Ebben is benne vannak en megvarom a kovetkezo kort mert lesz az is felfele. Kerdes az,hogy mikor van mar eleg olcso papir a brokiknal.
Persze. Addig akár 110 is lehet. Bocs de olyan vagy mint akit ezért fizetnek, hogy tartsa a lelket ennek a fosnak az érdekében , a többiekben. Tudom jogos a kérdés mit csinálj helyette, mert ha anyázol az sem jobb.
Remek stratégia! Közben ugyan "kisbefektetők" százait riasztják el örökre a papírtól . Persze az is lehetséges, hogy akkora arcuk van, hogy azt gondolják majd a befektetési alapok felszippantják a több 10 milla részvényt és ránk nincs is szükségük. Sok sikert kívánok hozzá.
Arrafelé szálltam be :DDD De ezek szerint nem kellett volna akkor még.. Na majd meglátjuk. Most ez esik és más papírom megy. Mikor lesz már minden zöldben :D
AutoWallis Nyrt.